Відмовлено Віктор Миколайович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гена Наумов

Новий гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм:Генана Кензо
3. Суть скарги: Адміністратор видав бан на 7 днів, за те, що я нібито образив гравця Анастасія Зарічанська, фразу вирвали з контексту, і всього діалогу немає на відео, це гра в одні ворота, тому що з боку грака Анастасія Зарічанська, і її соклановця були образи у бік моєї сім'ї,і моїх дітей,і я не вважаю образою свого висловлювання,оскільки не хто не знає яке у мене життя,тому вважаю що в адміністратора Віктор Миколайович є особиста ворожість до клану Сакая,або домовленість з кланом Альянс,тому прошу адміністрацію гри уважно розглянути жолобу, яку розглянув адміністратор Віктор Миколайович

4.посиланя на скаргу;https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...а-Кензо-приниження-мене-як-особистості.24924/
4. докази покараня(скриншот/відео) : photo_2023-03-01_00-55-19.jpg

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, скарга не по формі.

Докази вашого порушення є у скарзі, свою провину ви не визнаєте тому я проти розблокування або зменшення строку бану.
Очікуйте відповіді ЗГА/ГА

Гена Наумов

Новий гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
3
це висловлювання були на емоціях, оскільки образили моїх дітей

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Я не бачу на тих відео образ ваших дітей і взагалі будь яких образ у ваш бік, але бачу як 3 дорослих хлопця ображають дівчат та переходять на особистості.
Ваша цитата "ти страшненькая, судя по твоей фоточке на форуме ты страшная что моя жизнь вся *** пройденая"

З приводу особистої ворожості то це наклеп з вашого боку , також немає ніяких домовленостей з кланами , до всіх кланів відношусь однаково .

Гена Наумов

Новий гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
3
я не хочу тут розводити бруд, мій вислів був емоційним, на відео немає всього діалогу, а тільки моя фраза, яка фігурує в звинуваченні, і я не писав наклеп, на вас, я всього лише висловив свою особисту думку, так як скарга писалася на двох граків, а в бан ви відправили трьох, з цього і будувалася моя теорія

Гена Наумов

Новий гравець
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
13
Реакції
1
Бали
3
і якщо мій вислів був образливим, то я принесу свої вибачення Анастасія Зарічанська

Анастасія Хоффман ?

Гість
Вітаю.
Скаргу подано не по формі, відхилено!
Форма:
*tap*

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі