Розглянуто Віктор Михайлович // Бан + Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Михайлович
  2. Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
  3. Суть скарги: Я грав на проекті навіть не знаючи ні одного блогера. Окрім (Геміоніка) грав проект прикольний грав классно все. Але потім знайшовся блогер не дуже популярний якого навіть я не знав хоча сиджу на проекті не мало часу. Він зупинив 1 раз мене біля дороги я закрию очі що його заблатили тому-що кличе він завжди ЗГА. А коли на нього скаргу написали він відповів (Зря) та на нього скаргу відхилили. Нікого не цікавить що зараз ніч онлайн на стримі був у нього 0 може 1 людина та мене відкинули за провокацію блогера та зрив знімального процесса на 2 дні. Строк не дуже маленький але я не розумію який сенс від ігри якщо админ админа прикрив заблатив та тому подібне 100% скаргу відхилять навіть не роздивляться нормально не зрозуміють. Для кого гра? Для людей які новенькі зайдуть та їх посадять якщо він щось не так скажуть або відкинуть взагалі на кількість днів. Не розумію який сенс гри тоді. Хочу запросити зниження покарання або деморганов на xx/xx або на 1 день меньше не важаю що я вчинив злочин вкрав в когось щось або ще шось подібне. Який сенс грати якщо є Блат? Навіть не знав що йде стрім томущо стрімер не популярний та рідко світиться я грав РП веселив гравців багато мене знають. Данного блогера я не провокував рахую що була провокація якраз зі сторони блогера він важає себе зіркою я йому просто не сподобався тому-що почав сперечатися з його діями. Адміністраторам не зрозуміти бо в них не гра а адмінка та це ж не їх відкинули не їм переживати. Прошу роздивитися скаргу. Керівника проекту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/gyVLMxQ
  5. Дата походження: 21.07.2023

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, поговорив з блогером і вирішили що замінимо вам покарання на 120 хв. ДеМоргану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі