Виктор ТОМ
Новий гравець
- Реєстрування
- 12 Кві 2024
- Дописи
- 3
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
Вчора мене затримали в порту в 23.56 сержант (Віталій Джокер) це порушення статті СБУ 6.1 далі він був сам це стаття 1.8. Плюс лейтенант (6781385 левел 9 як Я зрозумів пан Слюсар) який приїхав у відділок поліції невислухав мого прохання і почав силатися на те що я в розшуку, а тому в мене прав немає і мене не потрібно вислуховувати це порушення статті 2.8 Далі коли я почав розбиратися в цій ситуації мене нормально ніхто не вислахав а саме Пан під номером 6785645 я так розумію підполковник чи полковник, далі я почав знову сьогодні розбиратися але знов нормально на мої питання ніхто не відповів є дуже класна мантра подавайте звернення на форум для чого тоді офіцери там??? Плюс там були ще два Пана які незнають поняття статті СБУ 2.8 і нормально ніхто нехоче мене вислухати і надати адекватні відповіді А одже при цьому було порушенно багатто статтів СБУ 1.8, 2.8, 6.1 і на це ніхто незреагував плюс статті правил державних організацій а саме підпункт заборони та обов'язки в державних організаціях пункт а саме 7,17,20,22,32 далі підпункт Обов'язки гравців державних організацій (силові структури) а саме 1, далі підпункт Дозволено а саме 2, 2.1. То це законна державва чи ні?? Працівники СБУ можуть плювати на всі законни і їх не виконувати навіть незнати свій статут?? Якщо потрібно докази вони в мене є відео та фото