Відмовлено Віктор Репецький (Бан 3.8 by Winchester) Для ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матеуш006

Козак
Реєстрування
26 Лют 2026
Дописи
10
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Матеуш Кабіна
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький, Станіслав Вінчестер.
3. Суть скарги:

Адміністратор видав мені блокування (бан) на 3 дні за те, що я надягнув на гравця стяжки. Вважаю це рішення несправедливим, оскільки адміністратор виніс вердикт за коротким уривком, абсолютно не знаючи передісторії.
З мого боку не було пограбування. Надягання стяжок було реакцією на грубі порушення та неадекватну поведінку гравця, який цілеспрямовано займався байтом.
Ось як розгорталася ситуація насправді:
  • Цей гравець навмисно таранив наш автомобіль (мене та мого друга), провокуючи конфлікт.
  • На його автомобілі було нанесено провокаційний напис «ТЦК», що разом із тараном є прямим розпалюванням конфлікту.
  • Окрім цього, даний гравець відверто зводить наклеп (клівече) на нас із другом, стверджуючи, що ми нібито згадували або ображали його рідних. Цього абсолютно не було! Гравець просто вигадав це порушення, щоб навмисно забанити мене і ввести адміністрацію в оману. Гравець клівітав при адміністраторі!
Адміністратор не розібрався, не побачив початку ситуації, проігнорував таран і напис на авто, повірив гравцеві на слово щодо рідних і покарав лише мене за фінал ситуації. У мене немає власного відкату через технічні причини. Прошу старшу адміністрацію запросити у адміністратора повний запис ситуації та детально перевірити його на наявність порушень з боку автора репорту (таран, напис ТЦК, обман адміністрації).
Прошу переглянути докази, врахувати факт жорсткої провокації та наклепу з боку гравця, після чого зняти або пом'якшити моє покарання.
Сподіваюся на справедливий та неупереджений розгляд скарги з боку старшої адміністрації. Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 28.06.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,345
Реакції
824
Бали
253
Вітаю.
Покарання видано вірно.
Відбувайте покарання та робіть висновки дій.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі