Матеуш006
Козак
- Реєстрування
- 26 Лют 2026
- Дописи
- 10
- Реакції
- 7
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Матеуш Кабіна
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький, Станіслав Вінчестер.
3. Суть скарги:
Адміністратор видав мені блокування (бан) на 3 дні за те, що я надягнув на гравця стяжки. Вважаю це рішення несправедливим, оскільки адміністратор виніс вердикт за коротким уривком, абсолютно не знаючи передісторії.
З мого боку не було пограбування. Надягання стяжок було реакцією на грубі порушення та неадекватну поведінку гравця, який цілеспрямовано займався байтом.
Ось як розгорталася ситуація насправді:
Прошу переглянути докази, врахувати факт жорсткої провокації та наклепу з боку гравця, після чого зняти або пом'якшити моє покарання.
Сподіваюся на справедливий та неупереджений розгляд скарги з боку старшої адміністрації. Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 28.06.2026
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький, Станіслав Вінчестер.
3. Суть скарги:
Адміністратор видав мені блокування (бан) на 3 дні за те, що я надягнув на гравця стяжки. Вважаю це рішення несправедливим, оскільки адміністратор виніс вердикт за коротким уривком, абсолютно не знаючи передісторії.
З мого боку не було пограбування. Надягання стяжок було реакцією на грубі порушення та неадекватну поведінку гравця, який цілеспрямовано займався байтом.
Ось як розгорталася ситуація насправді:
- Цей гравець навмисно таранив наш автомобіль (мене та мого друга), провокуючи конфлікт.
- На його автомобілі було нанесено провокаційний напис «ТЦК», що разом із тараном є прямим розпалюванням конфлікту.
- Окрім цього, даний гравець відверто зводить наклеп (клівече) на нас із другом, стверджуючи, що ми нібито згадували або ображали його рідних. Цього абсолютно не було! Гравець просто вигадав це порушення, щоб навмисно забанити мене і ввести адміністрацію в оману. Гравець клівітав при адміністраторі!
Прошу переглянути докази, врахувати факт жорсткої провокації та наклепу з боку гравця, після чого зняти або пом'якшити моє покарання.
Сподіваюся на справедливий та неупереджений розгляд скарги з боку старшої адміністрації. Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 28.06.2026