Відмовлено Віктор Репецький, відповідь на оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хеккі Молдаванович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2024
Дописи
64
Реакції
54
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Максик Абдурахматович (6052)
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
3. Суть скарги:
Вітаю.
Щодо розгляду мого оскарження — за його результатами Вами було винесено вердикт про відмову та залишення покарання чинним у зв’язку з нібито спробою продажу ігрової валюти на 01 сервері.
Посилання на відповідь оскарження (https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...ення-перед-адміністрацією.368086/post-1474120)
Хочу ще раз коректно пояснити ситуацію.

Я не намагався продавати ігрову валюту на 01 сервері, так в мене є там створений акаунт, але я на ньому почав грати з оновлення +-1.9, та розвивався там, пізніше я покинув проект і роздав знайомим все що мав. Пізніше я вернувся, мене покликав мій знайомий друг після відкриття 06 серверу і я почав розвиватись з ним там. Я фізично не маю що продавати на 01 сервері.

Продаж віртуальної валюти планував мій знайомий — Ромчик Абдурахматов (37126). Він мені говорив що хоче продати віртуальну валюту щоб заробити гроші з цього, але я переконував його не робити такого як я щоб його не відкинули. На другий день він мені пише що він все таки вирішив продати вірти на 06 сервері, він почав продавати їх. Через 2 дні його заблокували, він сказав мені що хотів продати ще на 01 сервері, але його заблокували на всіх серверах.
Я до цих дій не причетний, валюту не продавав, доступів до його акаунтів не маю.

Готовий співпрацювати та надати будь-яку додаткову інформацію. При потребі можу піти в діскорд, та надати докази.

Прошу ще раз уважно переглянути, та прийняти рішення. Дуже хочу грати на моєму улюбленому 06 сервері
4.Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Відповідь надав у цій скарзі (Click)
Інформація що до вашого порушення підтверджена
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі