Оскаржено Віктор Репецький \ намірений злив мене як гравця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Віктор Репецький продовжує використувати свої можливості для того, щоб мене злити і переходити всі межі. Після того, як я звернувся зі скаргами на нього та учасників фракції ВРУ він заблокував мене на 14 днів начебто за образи в його сторону. Додаю скріни переписки з цим адміністратором, де я висловлюю невдоволення та образи в адресу гравця, який сказав що у нас немає війни, та інших учасників ВРУ, які зловживають та використовують блат з його сторони та ЗГС Держ! Те що він використовує це як привід мене злити, тільки показує наскільки все погано із ним.
    А між іншим хочу повідомити, що:

Стаття 436-2. Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників.
    Що загрожує?

1. Штраф від 51 000 до 170 000 грн.
    2. Виправні роботи або арешт до 6 місяців.
    3. Позбавлення волі до 5 років (якщо такі дії вчинені повторно або групою осіб).
    4. Позбавлення волі до 8 років (якщо це здійснюється посадовцем або організованою групою).
      Що може вважатися запереченням війни?
      • Заяви про те, що «в Україні немає війни».
      • Заперечення факту агресії РФ або виправдовування її дій.
      • Пропаганда, яка дискредитує ЗСУ або виправдовує окупацію.
        Якщо людина висловлюється в приватній бесіді – це не підпадає під статтю, але публічні висловлювання (в соцмережах, ЗМІ, публічних заходах, публічних проектах) можуть призвести до кримінальної відповідальності.
        Якщо в комп’ютерній грі (зокрема, у проєкті GTA Україна) використовується риторика, яка заперечує війну в Україні, то це може мати юридичні наслідки в Україні.
        Які можливі дії держави?
        1. Заборона гри в Україні – якщо гра містить заперечення агресії РФ(війни), її можуть заборонити для продажу та поширення на території України (аналогічно, як це сталося з деякими російськими фільмами, книгами та іграми).
        2. Блокування доступу – Україна може звернутися до платформ (Steam, PlayStation Store, Xbox Store) з вимогою обмежити доступ до гри або її окремих елементів, що містять заборонену пропаганду.
        3. Реакція спільноти – якщо українські гравці помітять у грі такі висловлювання, вони можуть організувати кампанію з вимогою видалити контент або бойкотувати продукт.
        4. Юридична відповідальність розробників – якщо виявиться, що розробники GTA навмисно створюють умови для ІПСО, українська влада може запровадити санкції або подати судові позови (наприклад, щодо порушення законів про інформаційну безпеку).
          Отже, заперечення війни в проекті ГТА Україна не припустиме! Так як це порушує законодавство не кажучи вже про моральні аспекти. Тому моя раеакція на це в переписці з ГС Держ є апсолюдно адекватною! ГС Держ замість того щоб відреагувати на це вирішив використати це як надуманий привід ніби я його образив. При цьому всьому він не може не розуміти які репутаційні та юридичні наслідки це може мати для проекту. Я не викладав на форум цю ситацію, бо не хотів робити шкоду для проекту, бо знаю як на це відреагують військові і не тільки. Але ви змішуєте мене до того, щоб я піднімав це питання публічно.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео, скрін-переписка, скрін-бан
  5. Дата походження: 21.02.2025

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,096
Бали
213
Вітаю.

Блокування було видано вірно.
Покарання буде оскаржено до 7-ми днів блокування.

Оскаржено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі