Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ОскарженоВіктор Репецький \ намірений злив мене як гравця
Суть скарги: Віктор Репецький продовжує використувати свої можливості для того, щоб мене злити і переходити всі межі. Після того, як я звернувся зі скаргами на нього та учасників фракції ВРУ він заблокував мене на 14 днів начебто за образи в його сторону. Додаю скріни переписки з цим адміністратором, де я висловлюю невдоволення та образи в адресу гравця, який сказав що у нас немає війни, та інших учасників ВРУ, які зловживають та використовують блат з його сторони та ЗГС Держ! Те що він використовує це як привід мене злити, тільки показує наскільки все погано із ним.
А між іншим хочу повідомити, що:
Стаття 436-2. Виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників. Що загрожує?
Штраф від 51 000 до 170 000 грн.
Виправні роботи або арешт до 6 місяців.
Позбавлення волі до 5 років (якщо такі дії вчинені повторно або групою осіб).
Позбавлення волі до 8 років (якщо це здійснюється посадовцем або організованою групою). Що може вважатися запереченням війни?
Заяви про те, що «в Україні немає війни».
Заперечення факту агресії РФ або виправдовування її дій.
Пропаганда, яка дискредитує ЗСУ або виправдовує окупацію.
Якщо людина висловлюється в приватній бесіді – це не підпадає під статтю, але публічні висловлювання (в соцмережах, ЗМІ, публічних заходах, публічних проектах) можуть призвести до кримінальної відповідальності.
Якщо в комп’ютерній грі (зокрема, у проєкті GTA Україна) використовується риторика, яка заперечує війну в Україні, то це може мати юридичні наслідки в Україні. Які можливі дії держави?
Заборона гри в Україні – якщо гра містить заперечення агресії РФ(війни), її можуть заборонити для продажу та поширення на території України (аналогічно, як це сталося з деякими російськими фільмами, книгами та іграми).
Блокування доступу – Україна може звернутися до платформ (Steam, PlayStation Store, Xbox Store) з вимогою обмежити доступ до гри або її окремих елементів, що містять заборонену пропаганду.
Реакція спільноти – якщо українські гравці помітять у грі такі висловлювання, вони можуть організувати кампанію з вимогою видалити контент або бойкотувати продукт.
Юридична відповідальність розробників – якщо виявиться, що розробники GTA навмисно створюють умови для ІПСО, українська влада може запровадити санкції або подати судові позови (наприклад, щодо порушення законів про інформаційну безпеку).
Отже, заперечення війни в проекті ГТА Україна не припустиме! Так як це порушує законодавство не кажучи вже про моральні аспекти. Тому моя раеакція на це в переписці з ГС Держ є апсолюдно адекватною! ГС Держ замість того щоб відреагувати на це вирішив використати це як надуманий привід ніби я його образив. При цьому всьому він не може не розуміти які репутаційні та юридичні наслідки це може мати для проекту. Я не викладав на форум цю ситацію, бо не хотів робити шкоду для проекту, бо знаю як на це відреагують військові і не тільки. Але ви змішуєте мене до того, щоб я піднімав це питання публічно.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.