Відмовлено Віктор Чорний / Оскарження покарання у виді Jail

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

GalicianCloud

Новий гравець
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
1. Віктор Чорний
2. Олекса Мельник
3. 16.10.2023 мною о 00:09 була опублікована скарга на форум щодо порушення гравцем правил серцеру щодо мене. За результатами розгляду скарги, окрім гравця, якому адресувалася скарга, було покарано й мене, оскільки адміністратор у моїх діях побачив ознаки PG. Я вважаю таке рішення протиправним та таким, що відповідає дійсності. Як видно на відеодоказах, наданих мною у скарзі, після того, як гравець навів на мене зброю, я почав втікати, що є характерною поведінкою для людини, яка опиняється у стресовому стані. Щоправда, далі я випадково зачепив клавішу F, внаслідок чого мій персонаж побіг до водійських дверей автомобіля гравця, на що й схоже звернув увагу адміністратор, розцінюючи це як спробу нападу. Зауважую, що основним завданням адміністрації при розгляді скарг гравців є саме встановлення наявності або відсутності в діях гравців порушення правл серверу, у моїх діях порушень не було, оскільки поведінка відповідала засадам РП процесу, наближення до гравця порушенням я не вважаю, оскільки нападу голими руками на гравця зі зброєю НЕ відбулося, а ґрунтувати покарання на припущенні, що такий напад міг відбутися - абсурдно. З огляду на сказане, прошу скасувати рішення адміністратора Віктора Чорного в межах застосування до мене покарання.
4.
5. 16.10.2023

Останнє редагування:

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор видав покарання вірно. Оскарженню не підлежить.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі