Олександр Трокай
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 26 Кві 2025
- Дописи
- 391
- Реакції
- 324
- Бали
- 83
1. Ваш нікнейм: Олександр Трокай
2. Нікнейм порушника: Віллі Клауд
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю. Хочу поскаржитись на працівника СБУ Віллі Клауда.
Їхав собі по справах, різко загальмував, і в цей момент працівник СБУ на великій швидкості приблизно 200 км/год влетів у мене. Після цього я зупинився на узбіччі. Працівник сказав: «Шановний, прижимаємось каже надайте паспорт. Причина — підозріла особа, їздите без номерів та у масці».
Я задав питання: чому СБУ зупиняє за номерні знаки, якщо це не порушення з їхньої сторони по ПДР? На що він відповів, що СБУ має право зупиняти за номерні знаки. Потім він почав вимагати документи та сказав «останнє попередження», після чого затримав мене.
Далі, під час затримання, він сказав, що давав три попередження, хоча такого не було. Також працівник.
Після цього він не відігрв RP, що пристебнув кайданку до столу. Потім я запросив телефоний дзвінок. Він розкував лише праву руку, але по РП я мав бути повністю звільнений що перед тим він не пристебнув кайданку до столу. Потім дістати телефон та хочу викликати адвоката. Система не дозволяла дістати телефон у кайданках, але працівник це ігнорував. Так я і не получив телефоний дзвінок.
Потім він не відіграв РП із планшетом . Потім запросив документи а у мене були лише документи на холодільник, але вони йому не підійшли. Далі він почав сканувати відбиток пальця, хоча був у рукавичках і навіть не зняв їх. Якось він знайшов мене в базі даних, навіть не зняв маску та не перевіривши, чи це дійсно я.
Коли я сказав: «Зніміть мені маску та перевірте, чи це я», він відповів: «Навіщо мені вас фотографувати?», хоча мова йшла не про фото.
Далі він звідкись дістав латесні рукавички, навіть їх не вдягнув, не назвав статтю та почав обшукувати мене. Після обшуку він викинув рукавички у смітник, якого поруч навіть не було.
Наприкінці він порушив РП у КПЗ: просто підвів мене до решітки, не відкрив двері, завів усередину, зняв кайданки та навіть не закрив двері камери. По РП я міг би втекти, але цього не зробив.
Прошу адміністрацію перевірити ситуацію та дії працівника СБУ Віллі Клауда.
Тайм-код
0:20 - Катався по орентувані.
0:23 - Почав перевіряти документи по причині: підозріла особа катається без номерних знаків та перебуває у масці.
0:55 - Працівник СБУ сказав, що має право зупиняти за номерні знаки.
1:03 - Зразу сказав мені: «Надайте документи, останнє попередження».
1:10 - Затримав мене без першого і другого попередження.
1:19 - Не відіграв РП, що закрив двері.
1:57 - Сказав, що надавав мені три попередження.
2:19 - Порушив РП, а саме — якось витягнув мене з другої сторони машини.
3:03 - Не відіграв РП, що пристебнув мене до столу.
3:14 - Запропонував телефонний дзвінок, відстебнув мені праву кайданку, але по РП я мав бути вільний.
3:35 - Кажу, що я системно не можу дістати телефон, а йому все одно.
4:48 - Якось знову розкував мені праву руку.
5:42 - Не відіграв РП, що дістав планшет.
6:21 - Сканував мій палець, на якому була надягнута рукавичка. Знайшов мене у базі, навіть не зняв маску, щоб дізнатися, чи це я.
7:49 - Звідкись взяв латексні рукавички і навіть не одягнув.
7:51 - Не назвав статтю і просто почав обшукувати мене.
7:56 - Викинув латексні рукавички у смітник, якого навіть не було.
8:05 - Підійшли до КПЗ, не відкрив двері, зразу якось завів мене та зняв кайдани, навіть не закрив двері.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут
6. Дата порушення: 17.05.2026
2. Нікнейм порушника: Віллі Клауд
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Вітаю. Хочу поскаржитись на працівника СБУ Віллі Клауда.
Їхав собі по справах, різко загальмував, і в цей момент працівник СБУ на великій швидкості приблизно 200 км/год влетів у мене. Після цього я зупинився на узбіччі. Працівник сказав: «Шановний, прижимаємось каже надайте паспорт. Причина — підозріла особа, їздите без номерів та у масці».
Я задав питання: чому СБУ зупиняє за номерні знаки, якщо це не порушення з їхньої сторони по ПДР? На що він відповів, що СБУ має право зупиняти за номерні знаки. Потім він почав вимагати документи та сказав «останнє попередження», після чого затримав мене.
Далі, під час затримання, він сказав, що давав три попередження, хоча такого не було. Також працівник.
Після цього він не відігрв RP, що пристебнув кайданку до столу. Потім я запросив телефоний дзвінок. Він розкував лише праву руку, але по РП я мав бути повністю звільнений що перед тим він не пристебнув кайданку до столу. Потім дістати телефон та хочу викликати адвоката. Система не дозволяла дістати телефон у кайданках, але працівник це ігнорував. Так я і не получив телефоний дзвінок.
Потім він не відіграв РП із планшетом . Потім запросив документи а у мене були лише документи на холодільник, але вони йому не підійшли. Далі він почав сканувати відбиток пальця, хоча був у рукавичках і навіть не зняв їх. Якось він знайшов мене в базі даних, навіть не зняв маску та не перевіривши, чи це дійсно я.
Коли я сказав: «Зніміть мені маску та перевірте, чи це я», він відповів: «Навіщо мені вас фотографувати?», хоча мова йшла не про фото.
Далі він звідкись дістав латесні рукавички, навіть їх не вдягнув, не назвав статтю та почав обшукувати мене. Після обшуку він викинув рукавички у смітник, якого поруч навіть не було.
Наприкінці він порушив РП у КПЗ: просто підвів мене до решітки, не відкрив двері, завів усередину, зняв кайданки та навіть не закрив двері камери. По РП я міг би втекти, але цього не зробив.
Прошу адміністрацію перевірити ситуацію та дії працівника СБУ Віллі Клауда.
Тайм-код
0:20 - Катався по орентувані.
0:23 - Почав перевіряти документи по причині: підозріла особа катається без номерних знаків та перебуває у масці.
0:55 - Працівник СБУ сказав, що має право зупиняти за номерні знаки.
1:03 - Зразу сказав мені: «Надайте документи, останнє попередження».
1:10 - Затримав мене без першого і другого попередження.
1:19 - Не відіграв РП, що закрив двері.
1:57 - Сказав, що надавав мені три попередження.
2:19 - Порушив РП, а саме — якось витягнув мене з другої сторони машини.
3:03 - Не відіграв РП, що пристебнув мене до столу.
3:14 - Запропонував телефонний дзвінок, відстебнув мені праву кайданку, але по РП я мав бути вільний.
3:35 - Кажу, що я системно не можу дістати телефон, а йому все одно.
4:48 - Якось знову розкував мені праву руку.
5:42 - Не відіграв РП, що дістав планшет.
6:21 - Сканував мій палець, на якому була надягнута рукавичка. Знайшов мене у базі, навіть не зняв маску, щоб дізнатися, чи це я.
7:49 - Звідкись взяв латексні рукавички і навіть не одягнув.
7:51 - Не назвав статтю і просто почав обшукувати мене.
7:56 - Викинув латексні рукавички у смітник, якого навіть не було.
8:05 - Підійшли до КПЗ, не відкрив двері, зразу якось завів мене та зняв кайдани, навіть не закрив двері.
Дякую за увагу!
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тут6. Дата порушення: 17.05.2026