Відмовлено Вінчестер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Іванович.

Південна Україна
Реєстрування
9 Бер 2025
Дописи
152
Реакції
126
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Данило Іванович
2. Нікнейм адміністратора:Влада Вінчестер
3. Суть скарги:Під час видачи мені покарань Адміністратор не оф видала мені стрільбу іза керма що мол не можна стріляти за кермом але в мене є докази що правилом проекта це не заборонено
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу. | Деморган 60-120 хвилин / Варн / Бан до 10 днів

Спойлер: Докладніше
- Стрільба по гравцю який на пасажирському місці на мотоциклі прицілився або перебувати на самокаті - не проходить шкода гравцю.
- Багоюз анімації ходьби, для пришвидшення ходьби, тощо.
- Багоюз анімацій - не проходить шкода гравцю.
- Багоюз "+С", присідання під час прицілення - не проходить шкода гравцю.
- Простріл текстур - зарахування шкоди гравцю через текстуру.
- Багоюз стрільби в системній зеленій зоні, тимчасовою стрільбою за допомогою перемикання зброї. (в більшості випадків деморган)
- Використання анімацій, для проходу в текстури за допомогою можливості "Взяти гравця на плече", "Взяття гравців у кайданки або стяжки". (в більшості випадків деморган)

Навіть такого немає Також мені дали МУТ за нецензурні висловлювання та образу я скажу так я відігрував поганого Копа (БетКопа) що не заборонено в мене є дозвіл
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Куча-порушень.357245/#post-1431963
5. Дата порушення:07,01

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,574
Реакції
2,343
Бали
253
Вітаю, по правилам державних організаціях:
2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин
Тому покарання видане вірно.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі