Розглянуто Він видумає слова? Бо не хоче мене бачити на посаді. Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Житомирський

Полковник НПУ 07 Чорноморський Край
Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
31
Реакції
16
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Микола Львівський
2. Нікнейм адміністратора: Василій Голобородько
3. Суть скарги: Адміністратор відповів у моїй скарзі, що президент недовіряє та підтримав рішення. Я запитав у президента, чому він мені не довіряє, і він відповів, що нічого не підтримує. Я зробив висновок: адміністратор має до мене неприязнь і не хоче бачити мене на посаді, та він ще в обманув. І прошу дозвіл на заняття даної посади
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://imgpile.com/p/E96V4wu вы можете побачити переписку с президентом та повідомлення яке мені переслав президент з переписки с Голобородько
5. Дата порушення:06.05.2026

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
181
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю. Надам трохи пояснень, щоб не виникало непорозумінь.

Після спілкування зі Слідкуючим та Головою Кабінету Міністрів виникло непорозуміння щодо відповіді на вашу заявку.
У зв’язку з цим хочу пояснити ситуацію особисто, оскільки допустив помилку у формулюванні.

Голова Кабінету Міністрів висловлює вам недовіру з таких причин:

наявність судимості, що, відповідно до вимог, є несумісним із зайняттям посади міністра;

у подальшому мали місце численні конфлікти з державними посадовцями, зокрема в структурах ВРУ та НПУ.

Слідкуючий немає до особистого негативного ставлення до вас, рішення винесено виключно Головою Кабінету Міністрів, з яким погодився Слідкуючий.

У зв’язку з викладеним, ваша кандидатура на посаду міністра не може бути підтримана.

Будемо очікувати рішення від адміністрації.

Михайло Архангел

Поважний гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
537
Реакції
174
Бали
103
Адреса
Покровськ
Веб-сайт
www.google.com
Підтверджую викладену інформацію.
Рішення щодо відмови у підтримці вашої кандидатури ухвалене мною як Головою Кабінету Міністрів України відповідно до встановлених вимог та процедури.

Підстави залишаються чинними. Рішення остаточне.

З повагою,

Голова Кабінету Міністрів України

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,583
Реакції
1,056
Бали
253
Вітаю
Очікуйте відповіді в минулій темі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі