Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 77
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Віталій Агапченко ID 101786
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: DM Сar+ PG+ "DM in GZ". Виконував завдання з баттлпасу Майстер риболовлі (зловити щ0-небудь 40 разів) тобто перебував на риболовлі, ловив собі нікого не чіпав довгий період перебував на рибалці (ну ви самі розумієте щоби злови 34 шт. це потрібно винратити десь 25 хв.) а тут підходить до мене гравець Віталій Агапченко щось собі в мікрофон говорив я йому не відповідав десь 3 хв., оскільки ловив вудкою рибу та не було звуку в мене та навіть не чув що він говори бо був вимкнений звук. Та потім відповів йому у чаті я граю без звуку, а потім він мені теж в чаті написав дай пару червиків та потім почав мені наносити втрати по здоров'ю а далы ви бачете він вбив мене. Дивиться жодних провокацій з моє сторони не було, коли гравець почав мене бити тоді я увімкнув запис. Суть в чому полягає дивиться гравець скоїв такі порушення як: І - "DM in GZ" оскільки зона риболовлі входить в зелену зону (покарання у вигляді Деморган 120 -180 хвилин, при повторному порушенні Варн); ІІ - DM Сar оскільки гравець навмисно завдав шкоди здоров'ю без жодних причин (покарання у вигляді Деморган 5-30 хвилин); ІІІ - PG оскільки гравець від чув себе супер героя та відчув свою без карність ніби йому все дозволено тобто вбивство буз жодних причин (покарання у вигляді Деморган 15-60 хвилин) - це я вам перерахував які скоїв порушення гравець згідно правил проекту UKRAINE GTA.
І - "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн;
ІІ - "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин;
ІІІ - "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин.
Дивіться на мою думку гравець Віталій Агапченко ID 101786 заслуговує на покарання покарання згідно правил UKRAINE GTA (все інформація взята з офіційного сайту) тобто у вигляді Варн та Деморган 270 хвилин.
4. Докази (скріншот/відео): DM Сar+ PG+ "DM in GZ" (вбивство), Увесь перепис в чаті, Мої завдання з баттлпасу
5. Дата порушення: 21.09.2024