Розглянуто Віталій Варшавський | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Касьянович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Сер 2022
Дописи
1,414
Реакції
2,247
Бали
213
1. Нікнейм адміністратора: Віталій Варшавський
2. Особистий нікнейм: Максим Касьянович
3. Суть скарги:

Нещодавно сталася ситуація із лідером МР Д, після якої вона подала на мене скаргу. У даній скарзі Віталій видав мені покарання, яке не є правильним

4.21. Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах. / Деморган 40 хвилин

На відео чітко видно, як гравця заковує не я, а зовсім інший адміністратор, з чого адміністратор видав покарання - невідомо.

4.27. Убивство заручника без вагомих підстав. / Деморган 30 хвилин / Варн

Під час викрадення до гравця була вимога у розмірі кошті, після деякого періоду часу вона стояла в АФК та ігнорувала наші прохання, в наслідок чого її було вбито згідно пункту:

4.10. Позбутися заручника рольовим шляхом, якщо вимоги викрадачів не були виконані (вважається за рольове вбивство).

Йдемо далі, 4.28. Наносити шкоду по заручнику (для нанесення шкоди необхідно використовувати кулаки). / Деморган 60 хвилин

Щодо цього правила, на доказах особисто я вдарив гравця 1 чи 2 рази і то це було зроблено прикладом зброї(всеодно що кулаками), тим паче видавати покарання на 60 хвилин, навіть за 2 постріли - недоречно

4.30. Ігнорування встановлених сум викупів
заручників. / Деморган 40 хвилин

Як це правило стосується мене(викрадача), якщо воно відноситься до жертви

У підсумку цієї скарги, хочу підмітити що гравець оля вишньовська порушила правила UKRAINE GTA, а саме пункти:

6.27. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

6.29. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Пояснююсь щодо цього правила, то на початку відео ольги чітко чути: «о о, прийшли прийшли, зараз буде». Нескладно домислити чого вона так сказала, та чому вона стояла у холі(попереднього ми заходили до МР Д)

6.33.2 Заборонено перебувати в «AFK» працівникам державних / комерційних організацій під час несення служби / на роботі (перебуваючи у формі) більше 5 хвилин. |Догана, Кік / Варн

стояла на протязі усього часу в афк та не взаємодіяла під час РП ситуацій, але камеру крутила в усі сторони.

6.33.4. Заборонено переходити в «AFK» під час проведення RP ситуації / арешту тощо. | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

Правила неоф(викрадення):

4.30. Ігнорування встановлених сум викупів заручників. | Деморган 40 хвилин

Не прошу ГА/ЗГА у обов’язковому порядку давати покарання лідеру(пізніше на неї буде подано скаргу), однак цікаво чому адміністратор не помітив порушення від лідера. Тим паче враховуючи те що UKRAINE GTA - RP гра, а адміністратор цієї гри елементарно не знає, що під час RolePlay не можна тупо стояти в АФК, то це вже питанння

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

5. Дата походження: 15.11.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, ситуацію вирішили в діскорд.

Покарання за порушення правила 4.28 вам буде знято. Всі інші покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі