Відмовлено Віталій Залужний / p.17 / Некомпетентність / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Петрушка

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
84
Реакції
88
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Віталій Залужний
  2. Особистий нікнейм: Богдан Петрушка
  3. Суть скарги:
  4. Вранці тегнув модераторів дискорд, щоб отримати відповідь на своє запитання. Прилітає цей адміністратор, після чого починає давати свої некоректні відповіді на запитання.
    Питання полягало в тому: Чи є слово фармила/душила образою, вже раніше писав скаргу за це питання, мені відповіли що таке більше не повториться, адже це НЕ Є образою.
    Далі що, а далі адміністратор ввів мене в оману сказавши, що я порушив п.9.
    Цитую п.9: Образа будь-якої релігії, раси та нації, особливо української! (свинособак можна).
    Таке цікаве запитання, яку я релігію образив на думку адміністратора?
    Перейдемо до цікавого, провокація з боку адміністратора, безглуздий пінг мене. Цей адміністратор почав у відповідь пінгувати, що є провокацією. (Я на той момент, я просто з нього рофлив)
    Поставив адміністратору запитання: Чому ви некомпетентний, а отримав на відповідь таку: Це більше можна сказати про вас.
    Потім що, а потім він порушив п.17 написав так: Досить з мене, на москальку відповідати не буду. А найцікавіше, що він потім відредагував це повідомлення.
    Якщо ти такий впевнений, чому ти відредагував це повідомлення? Ти під пивом?
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/album/LXpfWd
    Саме відредаговане повідомлення:
  6. Дата походження: 20.10.2024

У разі схвалення моєї скарги, прохання видати адміністратору дисциплінарне покарання у вигляді суворого попередження, а також провести бесіду з приводу спілкування з гравцями. У цього адміністратора ще проблеми з орфографіями були, я його поправляв.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Відповідь буде надано у даній скарзі охоплюючи 2 скарги - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі