Відмовлено Віталій Керенський/ Блат госс стукрутур/ Для ГА/Зга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Нікнейм адміністратора: Віталій Керенський
Особистий нікнейм: Такахіро Блащина
Суть скарги: Некомпетентність, блат. Я прекрасно розумію що пишу від 3тього лиця, та уточню це вам, але так як я є гравцем вашого серверу це не допустимо щоб таке було, що саме: Коли нас крашить в грі та госс структури пишуть жб за ухід від рп, а ми надаємо докази що це був (Краш) відповідь адміністрації: (Ми не несемо відповідальність за вільоти та краши на сервері) зустрічне питання до адміністрації коли госс структура вилітає і пишуть скаргу то її відхиляють. Відколи адміністрації розглядає докази в особистих повідомленнях, а не через форум?
Прошу видати покарання Адміністратору та Антону Гаращенку
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
Дата походження: 13.09.23

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Вітаю шановний гравець

Сьогодні уточнив питання в спец.адміністратора на рахунок що робити якщо людину викидає з гри через помилку системи, але були надані докази що вихід був не самостійно а викинуло з гри(Краш), відповідь була "не видавати покарання". Тому думаю в скорому часу правила трішки змінять з покараннями на випадок Крашу.

Очікуйте відповідь ГА ЗГА

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Вітаю шановний гравець

Сьогодні уточнив питання в спец.адміністратора на рахунок що робити якщо людину викидає з гри через помилку системи, але були надані докази що вихід був не самостійно а викинуло з гри(Краш), відповідь була "не видавати покарання". Тому думаю в скорому часу правила трішки змінять з покараннями на випадок Крашу.

Очікуйте відповідь ГА ЗГА
Правила для всіх однакові прошу видати йому покарання за ухід від рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі