Відмовлено Віталій Керенський/ Видав бан за неодноразові порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Нікнейм адміністратора: Віталій Керенський
Особистий нікнейм: Такахіро Блащина
Суть скарги: Неодноразові порушення правил сервера?, хочу дати відповідь до моїх порушень, остані мої порушення це були мати які ніяк не заважають грати іншим гравцям, також я в муті за останню неділю був разів 3 не рахую що це одноразові порушення, те що якийсь собі адміністратор вирішив подивитися мої порушення це нічого йому не дає, повторюся ще раз що всі мої порушення це були мати, також з останнього періоду мого бану який був 2 місяці тому не було серйозних порушень не розумію за шо видали бан, за те що я написав у віп чат образливі слова та зафлудив? Це масові порушення? Я отримав мут на 3 години
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
IMG_20230822_164558_453.jpg

Дата походження: 22.08.23

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Почніть уже на решті працювати, а не сидіти і кидати в бан за мут в чатах, за те що людина мкашить їй дають мут на 60хв да? А за порушення в чатах бан? Вот ви молодці

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Також надайте будь ласка П.Керенський доказ моїх неодноразових порушень, це не є зливом адм інформації та тощо, просто надайте історію моїх порушень якщо вже аж так

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Шановний гравець, бан за Неодноразові порушення правил серверу видається за загальні ваші порушення, також ви тільки за цей місяць неодноразово порушували різні правила, докази будуть нижче, і ваш флуд який на весь чат з образою гравця яркий приклад що ви поводите себе не дуже гарно, за наступні масові покарання термін бану буде збільшено, всі докази відповідно передам старшій адміністрації.

mta-screen_2023-08-22_17-27-24.png

Очікуйте вердикт ГА ЗГА

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Адміністратор надав відповідь та докази вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі