Розглянуто Віталій Керенський // Некомпетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
834
Реакції
614
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Віталій Керенський
  2. Особистий нікнейм: Влад Уайт
  3. Суть скарги:

Посадив мене в деморган на 100 хвилин по причині "DM".
    Оскільки "DM" - це вбивство без причини, я цілком не згодний з рішенням адміністратора.

Використовуючи відеозапис зі скарги (докази нижче), прекрасно видно (тайм-код 13:50), де мене зупинили та вимагали паспорт без надання відеофіксації мого порушення. Я відмовився надавати документ, оскільки в мене були статті розшуку (докази прикріплені нижче). Після цього працівник поліції почав накидуватись з вимогою показати документ, а можливо й затримати мене для подальшого встановлення особистості, мені нічого не залишалось робити крім того, що розстріляти його (за територією міста та на дорозі, яка проходить лісовою місцевістю і мінімум свідків). Мій персонаж пов'язаний з кримінальною діяльністю, мені зовсім не хотілось добровільно здатись та посидіти в КПЗ. Тому причина вбивства в мене появилась саме після того, коли в мене почали вимагати паспорт. Висновок - деморган я отримав без причини.

Йдемо дальше, оскільки вищесказане - пів біди.
    Адміністратор повністю проігнорував порушення працівника поліції, а саме "NRP Дії (розмова після смерті)" що прекрасно видно на відеозаписі, який прикріплений в скарзі на мене (тайм-код 14:45).

Я вимагаю повного правосуддя, профілактичну бесіду з адміністратором та компенсацію за мій витрачений час, який я по тепер не заслужено проводжу в деморгані.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    - Скарга на мене: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Влад-Уайт-dm.59684/#post-269262
    - Відеозапис, який використаний в скарзі:
    - Доказ того, що в мене були статті розшуку:
    1690302670793.png

- Деморган:
    1690302984129.png
  5. Дата походження: 25.07.2023.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
0
Реакції
1,848
Бали
213
Немає порушень від адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі