Розглянуто Віталій Керенський//Не согласен с решением администрации

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
111
Реакції
151
Бали
46
1.Нікнейм адміністратора:Віталій Керенський
2.Особистий нікнейм:Владосик Отаманов
3.Суть скарги:Я не согласен с решением администрации. Для начала расскажу ситуацию от своего лица. Я ехал на авто и узнал человека которого задерживают. Это мой друг Владислав Уткін, мы с ним давно знакомы. Я остановился, вышел из машины и услышал как Владислав просит помощи. Так как это мой друг, я ему решил помочь и открыл огонь по СБУ. Нас было 2 человека и оружием и мы стрелялись с двумя СБУ.Втручання в РП ситуацію - Я впізнав свого друга і вирішив йому допомогти, так як він мене попросив про це. (зустрів я його випадково, в дс ми не сиділи)ПГ - ми стріляли 2 на 2. В такому випадку не може бути пг! ДМ - це вбивство без причини, а в мене була обгрунтована причина для вбивства, мого друга хотіли посадити!НонРП - я не розумаю за що видали це покарання! силочка №1 силочка №2
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Доказ

5.Дата походження: 30.08.2023
by Otamanov

Останнє редагування:

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Вітаю шановний гравець

Для початку ви цікавим образом підїхали до людей в формі СБУ при зброї, розпочали ввести конфлікт, при тому прямо перед поліцеськими використали наркотики це вже НонРП, далі на рахунок ПГ
  • 7.8 "PG" - Powergaming - Уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження.

Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Як ми можемо бачити на відео було 2 держ гравця, для рівності Рп вас повинно було бути мінімум 4 гравця неоф, також після того як поліцейські повели порушника до авто особисто ви почали стріляти без розбору, або спеціально по порушнику тим самим вбили його, без всякої причини втрутились в РП процесс та розпочали стрільбу без мотиву, немає ніяких доказів що це був ваш колега чи друг.

Очікуйте вердикт ГА ЗГА

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Адміністратор надав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі