Відмовлено Віталій Керенський //Оскарження рішення // підозра блату // для Тонні Хоффмана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Віталій Керенський

Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко

Суть скарги: В нашому роспорядженні ми наразі маємо 2 скарги, Перша на мене, з якої йде початок (тик), друга скарга від мене, на Віталія Керенського (тик).

В першій жалобі на мене, Я був не погодженний з відповідю Керенського, за богатьма фактами, які можно подивитись в відповідях в скарзі на Керенського. Основними доводами від мене було те, що по авто вогонь був відкрит не просто так, не без причини, ця людина по факту була втручена в погоню, приймала в ній участь, намагалася запутати СБУ, що можно зрозуміти по моменту на фрапсі.

Одним з основних доводів Керенського є "Ваші слова про мне таранили на СТЗ, це його товариші, був ризик, впевненість, залишаються лише вашими словами, на все потрібні докази"

Відповідаю: Про таран на СТЗ фрапсу немає, Але те що ця людина є *напарником* тих людей, за якими була погоня, це факт, навіть у свої скарзі на мене, автор сам написав "мені повідомили, що наших тулять", з цього можно зробити висновок, що ця людина повністю замішана з ними, також звісно факт того що банально вони всі знаходяться у спец.зв'язку повністтю ігнорується, Я не розумію які саме потрібно надати докази що він теж вважається учасником погоні. Автор скарги на мене маніпулює, бо фрапс якій він надав є не повноційним, Але по багатьом фразам на його відео всім чітко зрозуміло, що він є точно таким же учасником погоні, він їхав за ними, і намагався заплутати СБУ і розділити нас, коли він сам завернув у іншу сторону, за ним ніхто не став їхати просто тому що purs висів не на ньому, а на блащині, якщо б на нього хтось кинув purs, за ним теж гнались би, як за таким же учасником погоні, якщо він є учасником погоні та їх напарником, з цього виходить що він косвенно також є співучасником фінального тулива, и ми також маємо право відкрити по ньому вогонь, як і по його напарникам. По РП ніхто не мог знати Або Бути впевненим що в нього немає зброї, а значить що він як Я вже казав міг відкрити вогонь, так, як робили його напарники прямо в нього на фрапсі, тому звісно по РП був ризик вогня в спину від нього. А те що це точно він підтверджує момент, коли були відкриті двері, і можно було впевнетись, що це точно він.

Тепер про блат, починає здаватись, що йде просто прямий блат на гравця Вова Шухевич від администратора Віталій Керенський. Чому Я так вважаю? На це є декілька фактів.

Перший, ну ї самий головний та основний, це те, що у жалобі я вказав на 2 грубих порушення від автора на його ж фрапсі, перше це зазив у спец.зв'язку до багоюзу, адміністратор вважає, що все що сказано у ДС не відражається і не рахується, Але наскількі мені відомо, що все що сказано в ДС відноситься до Їгри/Гравців/Геймплею рахується, Чи тоді Ви вважаєте, що я можу підійти наприклад до случайного гравця, у дискорді обізвати наприклад його батьків, і викласти цей фрапс? І Ви хочете сказати якщо на моєму фрапсі наприклад Бути чути наприклад ОСК гравців Або батьків то Ви просто закриєте глаза, бо *ну він же в ДС це сказав*? Я вважаю якщо це відноситься до гри - то це відноситься до гри, і рахується.

Наступне, адміністратор як спеціально, двічі, повністю ігнорує мої доводи з приводу того, що людина на своєму ж фрапсі робить НонРпДрайв, на це можно навіть сказати тричі, заплющуються очі (якщо ще враховувати скаргу від Вови). Через ці доводи в мене з'являється підозра на блат, і ці порушення спеційно игноруються. І також по факту всі мої доводи з причини того, чому Я почав відкривати перший вогонь по авто закінчуються на тому що "ну доказів же немає що він учасник погоні, що він тебе таранив, що пурса ж немає на ньому і тому подобне. Хоч і фрапс від автора обрізан, на ньому всеодно видно, що він приймає участь у погоні, Але мій довод про те, що це напарник людей за якими ми гналися знову ж таки ігноруються, хоча все чітко видно та зрозуміло, він знаходится у них в Спец.Зв'язку, він намагався відволікти на себе СБУ, він також знаходится в орієнтуванні, і Я про це знав, тому був впевненний що він може наприклад теж почати по нам стріляти, ну і звісно що це слова самого автора скарги про "мені дошла інфа що наших тулять", тобто сам автор скарги підтверджує свою причасність до цих людей, а значить це теж родить його учасником погоні, та спів-учасником тулива, і ми як на мою думку мали повне право відкрити вогонь, тому що його "наші" тулили по нам, і тому він напряму теж відноситься до "своїх". Прошу повний перегляд скарг та *повний, нормальний, перегляд фрапсу* від Старшої адміністрації, і якщо так, то видавати покарання по факту обом сторонам, а не тількі одній, і якщо це можливо зробити перевірку Керенського на блат к деяким людям/кланам/організаціям

P.S також повністю було закрито очі на ще одне порушення від Шухевича, а саме, те що він, знаючи що знаходится в орієнтуванні та розшуку, і його авто теж, всеодно нагло, лише один, під'їзжає на місце, де прямо зараз велика кількість СБУ видуть перестрілку з його "нашими", тобто у нього по РП зовсім намає інстинкту самозбереження, він зовсім не боявся пострілів а тим більш того що прям на місце його могли пов'язати за орієнтування, це все є грубим ПГ. Чомусь на це теж було заплющенно очі....

P.S 2: Також, на початку фрапсу від Вови Шухевича, можно почути фрази, що типу "накиньте вові автомати", це ще раз підтверджує те, що ця людина напряму замішана у цьому всьому, він міг всеодно поїхати на бункер, там йому дали би зброю, і він теж поїхав би нас тулити, то те що він каже про те, що він не збирався нічого робити і взагалі він не при справах і нічого такого не став би робити також стає неактуальним, він такой же ОПГ як ті за якими була погоня, автомати йому просто не встигли дати, якщо б встигли, він би теж почав нас тулити, а це як раз те, про що я казав, до нехто з нас не міг Бути впевненим в тому, що він не стане по ням стріляти і що він не має зброю, його плани були гараздо більше з початку ніж "просто забрати людину" як він написав в себе у скарзі. Вова Шухевич є - повноційним учасником, хоч йому і не встигли "накинути зброю".

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
IMG_20230906_124415.jpg

Дата походження: 06.09.23

Останнє редагування:

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
З 1 скаргою тик повністю згоден з рішенням адміністратора, гравці не несли для вас ніякої загрози, тому застосування зброї недоречне.
Аналогічно звідси і виливає друга скарга бо вони зв'язані між собою.

Тому, взявши до уваги ваш вищенаписаний текст, вважаю покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі