Розглянуто Віталій Керенський/видав бан на більше днів чім потрібно// by Nabanov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
348
Реакції
429
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Віталій Керенський
  2. Особистий нікнейм:Маттео Горд
  3. Суть скарги:данний Адміністратор видав мені бан на 10 діб,за зловживання порушень правил серверу,а завжди давали на 3 дні.Я вибачаюсь за те що я порушував правила серверу я обіцяю такого більше не робити.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:07.09.23
  6. Шановна Адміністрація дуже вас прошу мене розблокувати,дуже вибачаюсь перед вами та всіма гравцями.

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Вітаю шановний гравець

Вважаю ваші слова "обіцяю такого більше не робити" взагалі за обман адміністрації, так як вас банили 27.08 на 3 днів за зловживання порушеннями правил серверу, і ви знову буквально за 7 днів отримали 10 покарань, за повторний бан по індентичному покарнню термін збільшується. Моя думка оскарження вам не давати.

Очікуйте відповідь ГА ЗГА

Реєстрування
20 Чер 2023
Дописи
348
Реакції
429
Бали
66
Вітаю шановний гравець

Вважаю ваші слова "обіцяю такого більше не робити" взагалі за обман адміністрації, так як вас банили 27.08 на 3 днів за зловживання порушеннями правил серверу, і ви знову буквально за 7 днів отримали 10 покарань, за повторний бан по індентичному покарнню термін збільшується. Моя думка оскарження вам не давати.

Очікуйте відповідь ГА ЗГА
Шановний Адміністратор я дуже сильно перед вами всіма вибачаюсь і даю вам слово що більше такого не буде,тому що мені самому це не вигідно.
просто ще буде х2 я не хочу цю акцію пропустити(

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Адміністратор надав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі