Розглянуто Віталій Керенський/ некомпетентний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

I will come for you

01 | Toxic❤️‍?
Активний гравець
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
691
Реакції
2,386
Бали
113
Нікнейм адміністратора: Віталій Керенський
Особистий нікнейм: Такахіро Блащина
Суть скарги: Видав кпз 120 хв за дм, тепер хочу вам роз'яснити ситуацію, що гравець який був на автомобілі марки Мерседес отримав попередження покинути бп так як він був захвачений, а громадянин почувши попередження вийшов з авто та начав говорити, а хто це сказав. Його дії можна по суті зарахувати як Пг, але я не до цього, попрошу зняти з мене покарання так як я в тій ситуації був правий, мабуть ви запитаєте чому? Все дуже просто я надам вам відео докази де гравець під час захвату Бп, таранив на такій же швидкості, також ркшився. Хочу додати що гравець ввів адміністратора а оману або навмисно вирішив приховати свої порушення, у відео є дві частини які ви можете побачити, очікую щоб мене випустили з деморгану) також П.Керенський я хочу щоб відео ви переглянули особисто і побачили що гравець порушував, а також подивилися на час рк Тут. Наголошую що Бп на той час було захоплене
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Похожа скарга / Бац / Скарга яку схвалили
Дата походження: 21.08.23

Останнє редагування:

Віталій Керенський

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
20 Гру 2022
Дописи
2,052
Реакції
663
Бали
198
Передивившись детально докази з вашої сторони, ви будете звільнені з деморгану, а гравець Вітасік Бабай буде заблокований за Обман адміністрації, а також приховання своїх порушень з метою підстави других гравців, додатково буде покараний на 180 хвилин деморгану за РК + ПГ.

Очікуйте вердикт ГА ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі