Відмовлено Віталій Керенський / оскарження звільнення для Владислав Савочкін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Січ 2023
Дописи
246
Реакції
242
Бали
43
  1. Нікнейм адміністратора: Віталій Керенський
  2. Особистий нікнейм: Антон Гаращенко
  3. Суть скарги: Сьогодні мене зняли с посади полковника СБУ м.Харків з причиною "неадекват" хочу оскаржити дане рішеня підозрюю що це за скаргу яку я прикріплю нижче. По перше дана ситуація була в рамках РП я будучи бед копом опитував особу трохи переборщив с образами за це отримав покарання одну догану сняв уже за роботу. По друге коли не було лідера я залишився сам полковників і повністю функціонал фракції залишився на мені робота СБУ залежала на мені я справлявся з покладеними на мане обов'язками. По третє оскільки я уже був покараний за даний факт то на якій підставі мене повторно притягують до відповідальності? Прошу вернути мені мою посаду полковника СБУ м.Харків оскільки ніяких неадекватних дій що тянуть на моє зняття з посади я не вчиняв
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Белла-Шевчук-Деня-Райський-Акізава-Діаз-Владислав-Добро-нонрп.74918/
  5. Дата походження: 01.10.2023

Останнє редагування:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, покарання видано вірно.
ЗАБОРОНЕНО.
Примушувати відігрування без згоди інших сторін, навмисно еротичне відігравання, відігравання за іншу людину.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі