Джошуа Скайл
01 | ?? Заступник Sakura ??
- Реєстрування
- 3 Бер 2023
- Дописи
- 108
- Реакції
- 112
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Віталій Кереньский
- Особистий нікнейм: Джошуа Скайл
- Суть скарги: Не правильний розгляд скарги , даний адміністратор не видав покарання людині яка зробила мдм , він мені відповів , Вітаю шановний гравец На відео чітко видно як ваш напарник сам зробив вистріл по людині яка полетіла, при тому сам і признавшись в цьому, далі немає ніяких доказів що це саме Антон Гаращенко був, на рахунок ПГ також не побачив. Можу пояснити свої та товаришів дії , ми підїхали до гвинтокрила , він почав тікати , ми почали кричати зупиняємося і тд , мій товариш дістав снайперку та зробив вистріл у повітря як попередження навіть не попав по йому та гвинтокрилу , потім ми поїхали стали і розмовляли , і на відео видно як його гвинтокрил стояв і він був присівший зі зброєю в руках і він мене вбив і там щоб подати в орієнтування видно що це зробив Антон Гаращенко , я не розумію чому адміністратор не бачить того факту що він по нам стріляв і вбив . Хочу щоб було видане покарання Антону Гаращенку та адміністрації . Пане Савочкін зробіть будь ласка перерозгляд скарги . Та я бажаю правосуддя , та всім мирного неба над головою ! Слава Україні !
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац
- Дата походження: 29.09.23