Відмовлено Віталій Кереньский // Не правильний розгляд скарги // Розгляд для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Скайл

01 | ?? Заступник Sakura ??
Реєстрування
3 Бер 2023
Дописи
108
Реакції
112
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Віталій Кереньский
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Скайл
  3. Суть скарги: Не правильний розгляд скарги , даний адміністратор не видав покарання людині яка зробила мдм , він мені відповів , Вітаю шановний гравец На відео чітко видно як ваш напарник сам зробив вистріл по людині яка полетіла, при тому сам і признавшись в цьому, далі немає ніяких доказів що це саме Антон Гаращенко був, на рахунок ПГ також не побачив. Можу пояснити свої та товаришів дії , ми підїхали до гвинтокрила , він почав тікати , ми почали кричати зупиняємося і тд , мій товариш дістав снайперку та зробив вистріл у повітря як попередження навіть не попав по йому та гвинтокрилу , потім ми поїхали стали і розмовляли , і на відео видно як його гвинтокрил стояв і він був присівший зі зброєю в руках і він мене вбив і там щоб подати в орієнтування видно що це зробив Антон Гаращенко , я не розумію чому адміністратор не бачить того факту що він по нам стріляв і вбив . Хочу щоб було видане покарання Антону Гаращенку та адміністрації . Пане Савочкін зробіть будь ласка перерозгляд скарги . Та я бажаю правосуддя , та всім мирного неба над головою ! Слава Україні !
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клац
  5. Дата походження: 29.09.23

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Передано керівництву!

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, розгляд даної скарги повинен надати відповідь Головний Адміністратор або його Заступник, очікуйте розгляд та відповідь від ГА ЗГА.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Гравець Хан Скайл спровокував DM вистрілом по гвинтокрилу, Ви стверджує що Антон Гаращенко порушив PG та RDM вийшовши 1 в 4, хоча окрім таблички з вбиством інформації про кількість гравців немає. Гадаю доказів не достатньо для розгляду даної скарги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі