Відмовлено Віталій Кульчицкий || Баг гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Зеленський

Новий гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
11
Реакції
4
Бали
13
Вік
20
Адреса
United States, Los Angeles
  1. Нікнейм лідера/заступника: Віталій Кульчицкий
  2. Особистий нікнейм: Микита Зеленський
  3. Суть скарги: Мав таку проблему вже 2 рази, це другий, не давало зайти на сервер, писало вимкніть впн, знаходився в США. Писав в підтримку казали що виправлять але виправили трішечкі пізно, та й мене звільнили з посади за неактив , хочу повернутися до фракції на звання яке було, так як я не міг ніяк повпливати на процесс фікса данної проблеми.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 20.06.2024

5. UKRAINE GTA 19.06.2024 16_16_45.png
    3bbUqmy.png

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
314
Реакції
688
Бали
508
Вік
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Віталій Кульчицкий
  2. Особистий нікнейм: Микита Зеленський
  3. Суть скарги: Мав таку проблему вже 2 рази, це другий, не давало зайти на сервер, писало вимкніть впн, знаходився в США. Писав в підтримку казали що виправлять але виправили трішечкі пізно, та й мене звільнили з посади за неактив , хочу повернутися до фракції на звання яке було, так як я не міг ніяк повпливати на процесс фікса данної проблеми.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 20.06.2024

5. Переглянути вкладення 222398Переглянути вкладення 222397
Вітаю шановний гравець, до вас питання, чому ви не повідомили ні кого зі старшого складу в діскорді і мені особисто не написали!? Якщо що ми вас зможемо відновити на то саме звання якщо не пройшло 14 днів!
Чекаємо відповіді від Адміністрації!

Андрій Косик

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,469
Реакції
1,271
Бали
643
Вітаю, з моменту вашого звільнення пройшло 3 місяці, за цей час ви могли багато чого забути з правил, тому повернення в організацію не можливе, потрібно було повідомити про цю ситуацію на форум, або лідера організації.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі