Відмовлено Віталій Кульчицкий || Баг гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
30
Реакції
5
Бали
13
Вік
20
Адреса
United States, Los Angeles
  1. Нікнейм лідера/заступника: Віталій Кульчицкий
  2. Особистий нікнейм: Микита Зеленський
  3. Суть скарги: Мав таку проблему вже 2 рази, це другий, не давало зайти на сервер, писало вимкніть впн, знаходився в США. Писав в підтримку казали що виправлять але виправили трішечкі пізно, та й мене звільнили з посади за неактив , хочу повернутися до фракції на звання яке було, так як я не міг ніяк повпливати на процесс фікса данної проблеми.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 20.06.2024

5. UKRAINE GTA 19.06.2024 16_16_45.png
    3bbUqmy.png

Віталій Ющик

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
6 Сер 2023
Дописи
315
Реакції
692
Бали
153
Вік
32
  1. Нікнейм лідера/заступника: Віталій Кульчицкий
  2. Особистий нікнейм: Микита Зеленський
  3. Суть скарги: Мав таку проблему вже 2 рази, це другий, не давало зайти на сервер, писало вимкніть впн, знаходився в США. Писав в підтримку казали що виправлять але виправили трішечкі пізно, та й мене звільнили з посади за неактив , хочу повернутися до фракції на звання яке було, так як я не міг ніяк повпливати на процесс фікса данної проблеми.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Дата походження: 20.06.2024

5. Переглянути вкладення 222398Переглянути вкладення 222397
Вітаю шановний гравець, до вас питання, чому ви не повідомили ні кого зі старшого складу в діскорді і мені особисто не написали!? Якщо що ми вас зможемо відновити на то саме звання якщо не пройшло 14 днів!
Чекаємо відповіді від Адміністрації!

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,667
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, з моменту вашого звільнення пройшло 3 місяці, за цей час ви могли багато чого забути з правил, тому повернення в організацію не можливе, потрібно було повідомити про цю ситуацію на форум, або лідера організації.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі