Відмовлено Віталій Петришин / До зміни нікнейму

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Адольф Негитлер

Новий гравець
Реєстрування
5 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
2
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Віталій Петришин
  2. Особистий нікнейм:Адольф Негитлер
  3. Суть скарги: Мене посадили на 10 годин до зміни нікнейму хоча я повністю з цим не згоден
    1. Мені дали тиждень на зміну нікнейму пройшло тільки 4 дні
    2. Більшість гравців не відповідає правилам щодо нікнеймів Ukrain gta 3.4
    3. Мені жоден адміністратор не пояснив що саме не так з моїм нікнеймом, а просто посилалися на правила гри в яких конкретно нічого стосовно мого нікнейму не вказано(він нікого не ображає і т.д. )
    4. Я вважаю що кожен називає свого персонажа так як хоче щоб до нього зверталися(не рахуючи образливі, релігіозні і т.д. нікнейми) хоча на сервері є гравці з фамілією Мазафака і не тільки , що можна розцінювати як образу
    5. Чому гравцям не надається послуга змінити нікнейм через форум безкоштовно хоча б перший раз (не враховуючи багаторазові порушення) ,а змушують або донатити або сидіти в афк щоб нафармити 130 карбованців з рулетки з якої в гіршому випадку доведеться фармити 360 годин.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скрін обрізаний через те що завеликий файл
    1754347671047.png
  5. Дата походження: 05.08.2024

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю. Ваш ігровий нікнейм не тільки не відповідає role play формату, а також являється провокаційним, що чітко розписано в положеннях 3 загальних правил. Всю інформацію, чому саме Ваш нікнейм не відповідає правилам Вам чітко було пояснено, так як перший раз було надано попередження якраз з наданням детальної інформації і на той момент Ви не повідомляли, що Вам не зрозуміло чому так, не задавали додаткових запитань та погодились з тим, що було сказано адміністратором щодо зміни нікнейму, що було перевірено, так як на такі моменти зберігаються відеодокази. Додатково прикладаю Вам на ознайомлення всю необхідну інформацію, перечитайте та усі майбутні запитання можете задати в моменті адміністрації в репорт, щоб не було непорозумінь у майбутньому.

1754394994355.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі