Відмовлено Віталій Севтунов | BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
28
Реакції
56
Бали
57

Загальна інформація

Мене звати Віталій Севтунов. Я полковник НПУ, Перший заступник начальника НПУ Київ. Я звик не чекати, поки хтось вирішить мої проблеми, і не покладатися на випадок. З ранніх років мені довелося самостійно виборювати авторитет, повагу й місце під сонцем. Для мене важливі не слова, а дії, не обіцянки, а результат.

Зовні я можу здаватися спокійним, врівноваженим і навіть холодним, але за цим стоїть людина, яка пройшла чимало випробувань. Я не вірю в ідеальну справедливість, бо надто добре знаю, як працює реальний світ. Тут перемагає не той, хто говорить голосніше, а той, хто мислить швидко, діє жорстко і не втрачає контроль.

Дитинство та родина

Я народився в звичайній українській родині, де не було розкоші, зате були праця, дисципліна й розуміння, що нічого не дається просто так. Мене з дитинства привчали до відповідальності. Батьки не балували мене, але й не залишали самого, коли було важко. Саме завдяки їм я рано зрозумів: слово людини має вагу лише тоді, коли підтверджене вчинками.

У дитинстві я не був тихим хлопчиком. У мені рано проявилися впертість, принциповість і небажання миритися з несправедливістю. Якщо я бачив, що когось принижують або використовують, то не міг пройти повз. Через це я не раз мав конфлікти з однолітками, але саме вони загартували мене і навчили стояти за себе.

Тоді в мені формувався характер, який згодом допоміг мені вижити в системі, де слабкість не пробачають. Я став уважним, обережним і недовірливим до людей, які занадто гарно говорять.

Юність і становлення

У підлітковому віці я став ще більш зосередженим на майбутньому. Мене не цікавили порожні розваги чи безглузді компанії. Я відчував, що маю пройти свій шлях самостійно, без чиєїсь підтримки й без права на помилку. Саме тоді в мені почала формуватися звичка аналізувати людей: хто щирий, хто слабкий, хто зрадить, а хто тримає слово до кінця.

У юності я часто стикався з несправедливістю. Я бачив, як сильні користуються слабкими, як впливові уникають відповідальності, а чесні залишаються ні з чим. Це залишило в мені глибокий слід. Я зрозумів, що доброта без сили — це вразливість, а порядок без контролю швидко перетворюється на хаос.

Тоді я навчився тримати емоції під контролем, мовчати, коли це потрібно, і говорити так, щоб мене чули.

Шлях у поліцію

Я прийшов у поліцію не через романтику форми чи красиві гасла. Мене цікавила структура, де можна діяти рішуче, впливати на процеси й бути там, де вирішується реальний порядок. Я хотів не просто носити погони, а стати тим, хто здатен тримати систему в руслі.

Початок служби був непростим. Я швидко побачив, що система неідеальна, у ній багато суперечностей, подвійних стандартів і людей, які живуть за власними правилами. Але замість розчарування це лише загартувало мене. Я зрозумів, що корисним стає не той, хто скаржиться, а той, хто вміє адаптуватися, залишаючись сильним і зібраним.

Я не шукав схвалення. Я працював так, щоб мене поважали за справу. З часом це дало результат. Я пройшов шлях від рядового службовця до високої посади. І тепер я полковник НПУ, Перший заступник начальника НПУ Київ.

Як я став Bad Cop

Мій шлях до Bad Cop не починався з хаосу. Спершу я вірив, що система може бути чесною, якщо в ній працюють правильні люди. Та з роками я побачив, що реальність значно жорсткіша. Одні прикриваються законом, щоб досягати власного, інші користуються довірою, а потім без вагань зраджують. Тоді я зрозумів: виживає не той, хто мріє про ідеал, а той, хто вміє діяти холодно й рішуче.

Я не став безпринципним. Я просто навчився грати за тими правилами, які існують насправді. Якщо ситуація потребує жорсткості — я її проявляю. Якщо треба натиснути психологічно — я це вмію. Якщо людина розуміє тільки силу й авторитет — я можу говорити саме так.

Характер, сильні сторони та страхи

Мій характер непростий. Я не люблю брехню, не терплю безпідставного спротиву і не поважаю тих, хто говорить одне, а робить інше. Я прямий, уважний до деталей і не даю нікому бачити мою слабкість. Мені простіше холодно оцінити ситуацію, ніж реагувати емоційно.

Сильні сторони: холоднокровність, спостережливість, дисципліна, авторитет, психологічна стійкість.
Страхи: втратити контроль, зіткнутися зі зрадою, стати непотрібним у системі, де сила і досвід більше не мають значення.

Принципи та підсумок

Я живу за простим правилом: не вір словам — дивись на вчинки. Я не прошу поваги і не нав’язую себе людям. Якщо вона є — її видно без пояснень. Якщо її немає — слова нічого не змінять. Моє життя навчило мене не розслаблятися, тримати голову холодною і брати відповідальність за кожне рішення.

Віталій Севтунов — це людина, сформована жорсткими обставинами, досвідом і постійною боротьбою за своє місце в світі. Я пройшов шлях від хлопця, який бачив несправедливість, до офіцера високого рівня, що знає ціну владі, впливу і контролю. І якщо хтось думає, що мене можна недооцінити, зламати або переграти, — він ще не зустрів мене справжнього.

Останнє редагування:

Валерій Романов

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
28 Чер 2024
Дописи
657
Реакції
267
Бали
478
Вітаю!
Вашу біографію схвалено, заповніть дану форму задля початку вашої діяльності Bad Cop [клікабельно]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі