Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Вітаю , Harrison на місці , там була провокація ви мене задавили просто так і поїхали дальше та ще почали обзивати але на фрапсі не чути , і пізніше я почав наносити зі зброї по вам вогонь тому , що була загроза моєму життю а від мене провокації не було. Докази тут - *Жмяк* . Чекаємо відповіді від адміністрації!
Вітаю , Harrison на місці , там була провокація ви мене задавили просто так і поїхали дальше та ще почали обзивати але на фрапсі не чути , і пізніше я почав наносити зі зброї по вам вогонь тому , що була загроза моєму життю а від мене провокації не було. Докази тут - *Жмяк*. Чекаємо відповіді від адміністрації!
Я випадково вас задаваив бо ви стояли на дорозі прям перед фурою и показували анімацію,а ви почали сразу расстреливать.Чекаємо відповіді адміністрації!
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.