Відмовлено Віталік Корж| RP Bio

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
16 Січ 2026
Дописи
45
Реакції
9
Бали
11
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Корж Віталій Олександрович
Стать: Чоловіча
Мати: Корж Наталія Ігорівна
Батько: Корж Олександр Миколайович
Дата народження: 5 липня 2010 року
Вік: 15 років
Місце народження: м.Київ, Україна
Місце проживання: м. Київ, Україна
Захоплення: спорт, машини, стрільба
Відмітні знаки: шрам на щоці
Дитинство
Я народився і виріс у місті Київ. Я сам кажу просто: “народився і жив як всі”. Дитинство у мене було звичайне — двір, друзі, інколи проблеми, інколи спокійні дні.
Батько був суворий і вимогливий, вчив мене не бути слабким і відповідати за свої слова. Мати була більш спокійною, але теж не давала розслаблятися. Саме завдяки цьому Я рано зрозумів, що життя — це не іграшка.
З дитинства я не любив, коли когось ображають. Я не був ідеальним, міг і сам влізти в конфлікт, але завжди стояв за себе і за тих, хто слабший.
Юність
У підлітковому віці Я почав мінятись. Став більш серйозним, почав думати про майбутнє. Почав займатися спортом, щоб бути сильнішим і впевненішим.
Я вже не кидався в кожну ситуацію, а намагався думати головою. Але характер залишився — прямий і інколи жорсткий.
Один випадок сильно на мене вплинув — коли я побачив, як на вулиці постраждала людина. Тоді я зрозумів, що просто стояти і дивитись — не варіант. Після цього з’явилась думка піти в поліцію.
Освіта та шлях
Після школи Я пішов далі вчитись. Навчання не було моєю улюбленою справою, але він не кидав його. Він розумів, що без цього нікуди.
Більше за все мені подобалась практика — діяти, вирішувати, відповідати за свої рішення. Він почав більше цікавитись законом і тим, як працює система.
Доросле життя
Переїхавши до Києва, Я зрозумів, що починається зовсім інше життя. Тут уже ніхто не допоможе просто так.
Я став більш зібраним, серйозним і самостійним. Почав покладатися тільки на себе. Зрозумів, що якщо хочу чогось — потрібно працювати.
Моя ціль — стати поліцейським і реально щось змінювати, а не просто стояти осторонь.
Характер
Я — людина проста, але з характером. Я не люблю багато говорити, більше робить. Якщо щось вирішу — назад не відступаю.
Можу бути жорстким, але справедливим. Не терплю брехні та слабкості.
Сильні сторони:
витримка
відповідальність
прямолінійність
дисципліна
Слабкі сторони:
іноді різкий
недовірливий
не показує емоції
Страхи
Я не люблю про це говорити, але боюся підвести самого себе. Також не хочу виглядати слабким.
Цілі
Моя головна мета — добитися поваги і стати нормальною людиною, яка може постояти за себе і навести порядок.
Він хоче бути поліцейським, який не просто носить форму, а реально щось робить.

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,393
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю!
Відмовлено!
Причина: Тик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі