Розглянуто Віталік Миколинко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олежка Вадимович

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
57
Реакції
52
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Олежка Вадимович
2. Нікнейм адміністратора: Віталік Миколинко
3. Суть скарги: Я перебував на сльоті біля аптеки. У цей момент один із гравців приїхав та почав здійснювати DM. Згодом він отримав покарання за свої дії. Я звернувся до адміністратора та повідомив, що це також є порушенням правил DM у ЗЗ, однак адміністратор відповів, що дана територія не є ЗЗ.
Через деякий час інший гравець почав використовувати богоюз, на що адміністратор жодним чином не відреагував. Після цього я зробив зауваження гравцю, у відповідь на що він покликав свого сокланівця, який приїхав та вбив мене. У даній ситуації адміністратор знову не вжив жодних заходів.
Після цього, перебуваючи в емоційному стані, я повернувся та вбив зазначеного гравця. У результаті я отримав покарання за DM у ЗЗ, незважаючи на те, що раніше адміністратор заперечував наявність ЗЗ у даній локації та не реагував на аналогічні порушення з боку інших гравців.
Вважаю дії адміністратора непослідовними та прошу провести перевірку даного адміністратора
Вважаю, що подібні дії свідчать про недостатню компетентність адміністратора в частині знання RP-термінології та правил, у зв’язку з чим прошу провести перевірку та вжити відповідних заходів.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Снимок экрана (684).png
5. Дата порушення: 19.04.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі