Схвалено Віталік Хансен // Bad-Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоренс Львівський <3

1 server | Lider МОЗ м.Дніпра
Реєстрування
24 Жов 2022
Дописи
253
Реакції
211
Бали
48
Дитинство
1694634545288.png

Дитинство:

Розкажу вам з чого почалось моє дитинство
Народився я в м.Дніпрі,в державному пологовому будинку з 09.03.2000 на
10.03.2001 о 5 годині ночі на світ з'явився хлопчик, якого батьки назвали Віталій.
Вже у 7 років хлопчик показував дружелюбність та товариськість по відношенню до інших людей, наприклад – до своїх друзів із дитячого садка та школи. З 8-ми років Віталій ходив з батьком на його роботу і допомагав йому в полі. Батько в мене працював у сільському господарстві, не скажу шо ми були бідні, але на життя та хліб нам вистачало. А мати працювала медиком. Батьки вже з мого дитинства допомагали мені планувавати про моє майбутнє життя,ким я маю стати.
З самого дитинства Віталік проявляв інтерес до музики і до Футбол
та ще Віталій мріяв стати відомою людиною. Він любив слухати музику та Віталік займався футболом та боксом. Віталік хотів стати відомим футболістом та грати за збірну Україну.

1694695415010.png

Юність:

Тому Батьки вирішують , що їх син Віталій повинен бути вибирати собі професію самостійно.
Навчання проходило для нього досить легко, тому що він швидко порозумівся з багатьма людьми, які були раді допомогти йому в навчанні, та й сам Віталій розумів що це йому потрібно для подальшого життя та і сам був не дурний. У Віталія був Інтерес до суспільства та правопорядку мав великий вплив на майбутні професійні плани Віталія. Під час вступу до університету, він обрав спеціальність, пов'язану з правом та правознавством. Він бажав стати частиною системи, яка забезпечує захист України та її громадян від будь-яких загроз сучасного світу. Віталій завів собі достатньо як друзів, так і ворогів але Віталік був стресостійкою людиною.

1694695776852.png

Доросле Життя:

Після закінчення Школи Віталій вступив до Національної академії Служби безпеки України" та почав навчатись забезпечення державної безпеки в інформаційній сфері, протидія розвідувально-підривній діяльності, боротьба з тероризмом, протидія корупції.
Навчання проходило для нього досить легко, тому що він швидко порозумівся з багатьма відмінниками, які були раді допомогти йому в навчанні, та й сам Віталій розумів що це йому потрібно для подальшого життя та і сам був не дурний. Він почав вивчати всі закони та побачив у цьому можливість заробітку в майбутньому. За кілька місяців він був уже не просто Курсантом СБУ а Лейтенантом СБУ м.Дніпра і там Віталій завів собі достатньо як друзів, так і ворогів.

Колеги не могли не помічати талановитість та преданість Віталія до своєї майбутньої посади . Він став прикладом співробітників СБУ, який з палкою працює у своїй галузі та віддається справі на всі сто відсотків. Він був компетентною та адекватною людиною.

1694696243657.png

Наші Дні:

На сьогоднішній день Віталік уже є Старший Лейтенант СБУ який забезпечує державної безпеки в інформаційній сфері, протидіє в розвідувальній-підривній діяльності, та бороться з тероризмом а також із корупцією , цим Віталій допомагає підтримувати правопорядок у країні. Віталій допомогає збереженню і підтриманню правопорядку у країні, допомагаючи зробити Україну сильнішою та безпечнішою. Його внесок в суспільство та національну безпеку перетворюють його на гордість країни та надихають інших молодих бійців СБУ.

Поза службовими обов'язками, Віталій знайомий зі своєю спритністю та здатністю переконання. Він підтримує свою невелику торгівлю, допомагаючи людям, які потрапили в неправедні ситуації. Він давав спосіб для громадян України , які були адекватні і не мали багато порушень порядку , випускав з тюрми або давав шанс уникнути суворого покарання. Це принесло Віталію не тільки гроші, але і впливові зв'язки в злочинному світі.

Зробимо висновки, що може робити Віталій:
1. Накидувати статей (в межах правил серверу)
2. Не викликати адвоката (в межах правил серверу)
3. Підкидувати наркотики (в межах правил серверу)
4. Викрадати цивільних та працівників держ.організацій (в межах правил серверу)
5. Ломати боді-камери, телефони, камери, взагалі знищувати відео докази (в межах правил серверу)
6. Брати хабарі та вимагати гроші (в межах правил серверу)

Останнє редагування:

Влад Набанов

Пенсіонер | Легенда
Активний гравець
Реєстрування
26 Кві 2023
Дописи
655
Реакції
628
Бали
98
Вітаю!
Дуже коротка біографія.
Багато помилок.

Даю 15 годин на виправлення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі