В очікуванні Віталік Яворський/Халатність,невірна видача покарання,покривання гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Поважний гравець
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
105
Реакції
127
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм адміністратора:Віталік Яворський
3. Суть скарги:Дані гравці на відео провокували,обзивали мене та не давали робити ставки на контейнерах я викливав адміністратора який видав мені бан на 2 дні,а даним гравцям які у грубі формі звертались до мене він їм нічого не видав.На мою думку даний адміністратор підсуджує даним гравцям і це все було сплановано так як гравець женек берич сказав цитую:"ти запам'ятаєш ці контейнери на завжди"Прошу запросити відеовідкат у адміністратора по якому він видав мені покарання.Так як у мене не вся ситуація,що було далі...Там дані гравці обзивали,стріляли у зоні контейнерів по мені а покарання отримав тільки я.Да я не маю нічого проти того,що отримав покарання у вигляді бану на 2 дні за образу гравців(за звичай за таке видають тільки мут,можу навести безліч ідентичних ситуацій у яких гравці отримували мут) але мене провокували і я не хотів просто стояти і дивитись як мене принижують а адміністратор нічого не робить.Прошу розібратись із даною ситуацією та видати покарання згідно правил даним гравцям та адміністратору!
Тайм коди
0:04 Образи,неповажне ставлення від марк фрост
1:03 Образи,неповажне ставлення від марк фрост
1:20 Образи,неповажне ставлення від женек берич
2:26 Сексизм,неповажне ставлення від женек берич
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):ВідеодоказЗнімок екрана (473).jpg
5. Дата порушення:24.07.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі