Розглянуто В.Романов//не знання правил, блат гравця В.Янко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ексі Ультрас

Західна Україна
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
397
Реакції
186
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Вася Романов
  2. Особистий нікнейм:Тонні Карасіков
  3. Суть скарги: Вітаю пане Олег! Сьогодні 11.10 відбувався зліт котеджу, в якому брав участь гравець Валік Янко, та порушив правило ловлі майна 1.7, після чого Адміністратор Вася Романов садить його у вʼязницю на 80 хв, але через деякий час перед битвою за територію цей ж адміністратор відпускає з вʼязниці, я не побачив тут нічого такого, можливо помилково посадив, але після битви його повторно садять по тій ж причині, мені стало цікаво чому так. Викликавши Адміністратора, він мені пояснив, що він його відпустив тому, що цей гравець повинен обовʼязково брати участь в битві(слова В.Романова)!! Я вважаю що це є цілеспрямований блат в сторону Валентина, так як відпускати з деморгану на битву за територію тому, що він Валік Янко, та повинен ОБОВʼЯЗКОВО бути на битві, то що це як не блат??? Прошу зняти даного адміністратора з посади, та передати територію клану MARLBORO.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут <3
  5. Дата походження:11.10.2024

Валік Вайт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Гру 2023
Дописи
210
Реакції
259
Бали
68
Вітаю Шановна Адмінстрація, Даний адмінстратор по моїй прозьбі випустив мене з ДКВС так як я мав кинути битву за територію, а в мережі зі старших нікого не було!

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,047
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Так як це відбулось, вчинити якихось дій щодо покарання і тд не можемо.
З адміністратором буде проведено бесіду щодо даної дії, та видано догану за перевищення повноважень.
Так як гравець сам винен, що порушив правила і згодом отримав покарання яке наклалось на час коли відбувається битва за територію.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі