Розглянуто В. Савочкін, Т. Хофман / багоюз

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: В. Савочкін, Т. Хофман
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретургг
  3. Суть скарги: Доброго ранку. Шановні адміністратори, прошу пояснити порушення багоюзу, а саме стрільба з вікна автомобіля. Перечитуючи деякі скарги я наткнувся на те що адміністратор Макс Ігнатченко, видає різний вердикт в майже одинакових ситуаціях. В даній Скарга 1, даний адміністратор видав двом гравцям покарання за багоюз ( стрільбу з вікна автомобіля коли не проходе урон гравцеві який стріляє), а уже в цій Скарга 2 він відмовляє в покаранні гравців хоча вони робили майже те саме що і гравці в попередній скаргі. Знову, Скарга 3 він видає покарання, а Скарга 4 і Скарга 5 адміністратор відмовляє покарання. Я переглянув відеодокази даних скарг, і він мотивує тим, цитую " в даному положенні шкода проходе" при тому що положення гравців змінювалось під час відео і відповідно шкода то могла проходити то не могла. Стосовно правильності дій і вироків адміністратора Макс Ігнатченко я гадаю ви розберетесь самі, або можливо буде винесено вирок в цій Скарга Максим Ігнатченко. Особисто я хочу почути пояснення багоюзу, стрільби з автомобіля, я знаю що на інших серверах стрільба із вікна авто це багоюз 100%, але я з цим не стикався тому можливо я не все знаю, і прошу вас пояснити даний аспект гри, оскільки ви не є прив'язаними до одного сервера і відповідно роз'яснення даного порушення від вас будуть діяти на всі сервери, не хочу випадково порушити. Вибачте за скаргу на вас, і дякую за відповідь.
  4. Доказз видачі покарання (скріншот/відео): Скарга 1, Скарга 2, Скарга 3, Скарга 4, Скарга 5
  5. Дата походження: 09.10.2023

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Відповідаю Вам на ваші питання.
Розглядаю скарги та враховую всі обставини події.
На скаргах видно де гравці намагаються стріляти по іншому гравцю та де урон не проходить - це рахую як багоюз.
Також враховую положення гравців під час стрільби
(тобто якщо гравець стріляє з однієї сторони в іншу а саме вилазе на двері)
Коли на гравців скарга подана коли вони знаходяться в положенні, яке можна прострелити я - це не рахую як багоюз.
Поясню чому, гравець який скаржиться навіть не стріляв по гравцю на якого скаржиться. Як зрозуміти чи є тут багоюз.
Приклади виданого покарання (Урон не проходить): ТУТ ТУТ ТУТ
Приклади не виданого покарання (Урон проходити може): ТУТ ТУТ

Очікуйте відповіді керівництва.

Макс Ретург

Гість
Вітаю шановний гравець.

Відповідаю Вам на ваші питання.
Розглядаю скарги та враховую всі обставини події.
На скаргах видно де гравці намагаються стріляти по іншому гравцю та де урон не проходить - це рахую як багоюз.
Також враховую положення гравців під час стрільби
(тобто якщо гравець стріляє з однієї сторони в іншу а саме вилазе на двері)
Коли на гравців скарга подана коли вони знаходяться в положенні, яке можна прострелити я - це не рахую як багоюз.
Поясню чому, гравець який скаржиться навіть не стріляв по гравцю на якого скаржиться. Як зрозуміти чи є тут багоюз.
Приклади виданого покарання (Урон не проходить): ТУТ ТУТ ТУТ
Приклади не виданого покарання (Урон проходити може): ТУТ ТУТ

Очікуйте відповіді керівництва.
Доброго дня. Скарга складена не зовсім на вас, ви взяті як приклад. Так я розумію що можна враховувати, але це мало б сенс якщо гравці були в одному положенні, а на деяких відео видно що гравці в один момент в одній позиції в інший в іншій відповідно в одній секунді урон проходе в іншій ні. Я не знаю вас тож не можу ніяк сказати стосовно вашої компетенції, та і повторюсь скарга не на вас а в цілому про конкретне порушення правил. Мені доводилось бачити подібні скарги, і там було однозначно якщо людина в автомобілі в перестрілці, це багоюз. Тому я і хочу дізнатись конкретно про дане порушення від вищого керівництва.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Передано керівництву!

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю. в правилах є примітка що до цього багоюзу.

1696961975787.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі