Розглянуто ГА - ЗГА | Вибачення за недоречну поведінку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
20
Реакції
28
Бали
16
Нікнейм адміністратора: Олег Галицький / Вікторія Коваленко
Особистий нікнейм: Петро Томащук
Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністрація, я б хотів розяснити та вибачитись за таку ситуацію. Мене заблокував адміністратор з ніком Енді Джонсон, з причиною "Розпал міжнаціональної ворожнечі". Хочу розказати декілька фактів, які можливо відкриють ситуацію та щиро на надіюсь зменшать час покарання, як ви можете замітити по фото з мого профілю я є військовий котрий воював 2 роки, перебуваючи на ліній фронту я отримав декілька контузій та на жаль ПТСР, у зв'язку з чим я не зміг себе довго стримувати.
Того дня, я перебував у Центральному Ринку із включеною українською піснею виконавця Skofka, після чого лунав недоречний сміх та хейт російськомовного гравця - Альбан Тагіров, після довгої провокації я не стримався та наговорив цьому гравцю все що про нього думав. Я досить довгий час у грі, та не одноразово бачив та чув як цей гравець отримував блокування за образу гравців.
Я хочу щиро вибачитися перед адміністратором Енді Джонсоном який видав покарання, та іншими адміністраторами за свою поведінку в грі. Моя діяльність порушила правила встановлені адміністрацією, і визнаючи свою помилку, я розумію, наскільки важливо дотримуватися порядку і поваги до інших гравців. Прошу вибачення за будь-які незручності та негативні наслідки, які могли виникнути в результаті моїх дій. Обіцяю надалі поводитися відповідально і дотримуватися всіх правил гри. Дуже прошу скоротити термін покарання, дякую, за ваше розуміння.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази
Дата походження: 14.02.2025

Останнє редагування:

Єгор Фенікс

02 | Західна Україна | Прем'єр Міністр України
Реєстрування
4 Лис 2023
Дописи
166
Реакції
131
Бали
88
Петро Томащук,гарно себе проявляв коли був співробітником ВРУ,прошу зауважити те що він не конфліктний,а дружелюбний та веселий хлопець,маю надію на зменшення покарання для нього)

Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
20
Реакції
28
Бали
16
Петро Томащук,гарно себе проявляв коли був співробітником ВРУ,прошу зауважити те що він не конфліктний,а дружелюбний та веселий хлопець,маю надію на зменшення покарання для нього)
Дуже гарно дякую за підтримку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі