Дмитро Вальдес ꑭ
Рижик | Південна Україна
- Реєстрування
- 22 Жов 2023
- Дописи
- 144
- Реакції
- 214
- Бали
- 48
- Вік
- 26
- Нікнейм адміністратора: ГА, ЗГА, ГС Неоф, ЗГС Неоф
- Особистий нікнейм: 3828
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрацію! Я Дмитро Дайшенко і являюсь модером клану "NAVA" , і в нас була битва за Харків, а саме за територію, була битва з кланом а саме "VARENIKI" , і в данному клані є модер "Андрій Соколовський", данний модератор перед битвою казав данні слова що принизило мою гідність но лс не рахується. Воно тут ( примітка гравець одразу сказав ало нищита) , но я сказав теж нєприємливе слово, но до цього в грі я сказав теж слово з дс котрі він писав , Вот скарга . До данної скарги гравець почав масово ображати мою сім*ю та мати Образи тут , мені здається що після такого граіець повинен заспокоїться тому що заблокував, на моєму скріні також голосові повідомлення що я можу звісно надати, мені здається тещо масові порушення від модера клану рахується як блокування. Тому що гравець достатьно неадекват та неможе адекватно себе вести, но не тут та було, сьогодні даний модер пише нашому соклану та пише вот це , мені дуже обидно тещо лс не рахується, но як модера клану це не норма так ображати мати, потім данний гравець починає писати в моє оскарження на блокуванні діскорда каналу 05, данний гравець написав що я часто ображав мати, но переглянувши мою історію скарг в грі з 2022 я ніколи не був у бані за образи гравців, і якщо запитати моїх друзів то я ніколи не ображаю сім*ю та мати, но переїдемо до форуму , данний гравець увів в оману модерів дс, що заборенно прошу покарати гравця як не норма порушувати дання правила: Образа рідних та мати, ведення в оману адміністрацію. моє оскарження , UPD 14:38 також після того як я написав скаргу гравець видалив повідолмення До того як гравець зайшов на форум після, прошу зробити виводи..
- Докази: усе зверху
5.Дата походження : 10.03.2025
Останнє редагування: