Розглянуто ГА ЗГА Керівник

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Бер 2026
Дописи
2
Реакції
10
Бали
3
1. Ваш нікнейм: Еля Мельник 243961
2. Нікнейм адміністратора:-------------
3. Суть скарги: Вітаю, вчора у меня сталась не дуже приємна ситуація. Наразі, мій акаунт є заблокований через тех підтримку, вже другий раз по причині входу іншої людини. Вчора, коли це сталося, я звернулась до тех підтримкі та описала повну ситуацію-вони заблокували мій аккаунт на 6000 днів до вияснення ситуації. Сьогодні, мій аккаунт був розблокований, але підчас входу стається виліт і зʼявляється запрос підвердити двухетапку через телеграм, яку ставила не я. Отже, я звернулась до тех підтримкі та вони заблокували мій акаунт знову на 6000 днів. На мої прохання пояснити ситуацію та допомогти вирішити питання про зміну данних для входу вони не відреагували, а дали відповідь, що для зміни мені потрібно робити це через форум. Для уточнення всієї сітуаціі, я би хотіла звʼязатися з вами в оп. мій тг @eliusik мій дс elya2101. Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1774634681604.png

5. Дата порушення: 26.03.2026

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Ваш акаунт буде заблокований на 31 день по причині "Передача акаунту"
2.4. "Передача акаунту" - Забороняється тимчасово передавати доступ до облікового запису третім особам (передача другу/рідним/колегам/незнайомцям). Карається той хто передав, та той хто прийняв акаунт. | Бан 31 - 6000 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі