Розглянуто ГА - ЗГА прошу розглянути

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Малюк.

🇺🇦❤️ Не шукай мене — я вже шукаю нас ♥️🇺🇦
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
32
Реакції
19
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора; Андрій Мосійчук
  2. Особистий нікнейм: Денис Рейн
  3. Суть скарги:Вітаю шановні ГА ЗГА прошу попросити відеодокази повної Ситуації за якої я получив мут в Даного Адміністратора . Росказую що було я працюю в НПУ і стояв на Радарі робив свою роботу до мене приїхали клановці та почали до мене домахуватися щоб я надав посвідченя я спочатку не хотів надавати посвідченя але ж потом надав , потім я случайно запросив паспорт в клановця і написав откат як я це зробив случайно,він це не поняв і почав до мене далі доколупуватися тим самим витянули мене на провокацію і в тихаря визвали Адміна і він видав покарання тільки мені мут а їм нічого?? Тим самим Адміністратор я в певненений не слідкував за повної РП Ситуацією .По друге це рально починає доставати коли Адміністратор втручається в РП процес це просто бісить ви даже неуявляєте як , так вот прошу чесно та строго розглянути цю скаргу .
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 04.08.25

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

У будь-якому випадку, відповідати на провокацію порушенням правил серверу — неприпустимо та не виправдано. Якщо у вас є докази порушень з боку інших гравців, які, за вашими словами, мали з вами конфлікт — ви можете подати на них скаргу у відповідному розділі форуму. У разі підтвердження фактів порушення, до них також буде застосовано відповідні покарання. Покарання, видане у вашому випадку, є доцільним і стосується образи інших гравців, що прямо заборонено правилами UKRAINE GTA.

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі