Розглянуто ГА, ЗГА ця скарга для КП!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ambasadorik

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
414
Реакції
791
Бали
111
  1. Нікнейм адміністратора:Адміністрація 06 серверу
  2. Особистий нікнейм: Станіслав Флібюстер
  3. Суть скарги: Олег, довго це буде продовжуватись? Головна адміністрація ігнорує ВСІ звернення які були від мого клану, не тільки з пропозиціями, але і з проблемами які стосуються ігрового процесу, від мене було написано не одну скаргу, але як завжди її розглядає ГА або ЗГА і на цьому все закінчується та змін ніяких не відбувається!
    Почнемо з самого простого:
    1) Нашим кланом, а саме 8-10 гравців написало відразу у віп про набір до нашого клану, через період який дозволено правилами повторили дане повімлення і ЗГС держ видав 80% клану мут. За флуд у VIP! Питання тоді: коли адміністрація чистить чат і туда летять крапки, 1234..., чому не видається мут? Це ж флуд! А від нас не було порушення правил VIP чату, але видавши покарання ЗГС держ покинув гру, та почав ігнорування наших повідомлень в діскорді 06 серверу, хоча на той час він сидів у войсі з лідером МОЗ та ЗГС держ...ми просиділи у войсі спілкування з адміністраціє, але навіщо ті "холопи" що б до них спускатись та вирішувати ситуацію! Учасником нашого клану було написано скаргу, на що ЗГС відповів що ми зловживаємо недоліками правил ...
    ТОП
    2) Гравець мого клану отримав бан за видалення доказів, він почав грати з твінк акаунту, і отримав бан на твінк. Написавши скаргу на Ваше імя про роблокування мульти акаунта, знову ж розглянув ГА та тримав відмову цитую як трактує дане правило ГА серверу:
    Даний пункт застосовується до всіх гравців без винятків, незалежно від причин чи “критичності” попереднього покарання.
    тоді для чого в правилах прописана примітка, якщо дане правило стосується всих причин блокування? Логічно, що там прописані пункти з критичним порушенням, а не дрібні порушення, особенно які можуть бути машинальними!
    Раніше я неоноразово звертався до адміністрації, що гравці обходили блокування на що отримував відповідь там було не критичне порушення, тому не заборонено.... так хто тоді доносить не достовірну інформацію? Для кого написані правила?
    3) Коли була битва за картель декілька сезонів назад мій клан не допустили до даного заходу та ми просиділи у войсі з адміністрацією більше 4х годин з метою вирішення даного питання, за цей час до нас крім 1/2 помічників адміністратора не зайшов, що б уладити дане питання, в особистих був ігнор, тільки ЗГА на початку відповідав і також потім перестав! Діалогу 0!
    4) Я так розумію, що з неофіційних організацій прислуховуються тільки до гравців які бігають по всим серверам, тобто до так званих КАПТьорів, та які можуть разом потавити потібну кількість реакцій! Вони не дають розвиватись решті кланам...які проявлять актив на протязі повного сезону, тому що вони грають майже на всих серверах відразу і заходять до гри декілька разів за сезон. Коли була написана скарга від них то відразу змінили всі правила які зобовязували їх грати та проводити час на сервері що б їх допустили! Але ні, 1 сезон майже на всих серверах був не допуск і знову все для них. Якби ви не змінили правила то на наступний сезон вийшли б гравці які приділяють увагу конкретному серверу і був би розвиток кланів! Так ні було вирішення що грають вони, тому що побоялись втратити до 100 гравців, які повторюсь заходять до гри тільки відіграти декілька битв за сезон та відіграти КАПТ. Хоча впевнений на 100% проект би покинули одиниці! З такими темпами клани тримати не має смислу, тому що звичані гравні не в силах грати проти основних FamQ які відіграють 80% каптів!

Можливо буде приділятись увага до гравців? Як мінімум з лідерами організацій (держ/неоф) та вислуховуватись пропозиції та доносити їх до вищого керівництва, а не боятисься втратити своє тепленьке місце! Якщо пішли на адміністрацю, то не не тільки видавати покарання гравцям, а і покращувати ігровий процес!
    Мій DC: Ambasadorik
    мав би бажання обговорити питання, та надати пропозиції....тому що в неоф наразі мертво!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): прописано вище
  5. Дата походження: 18.11.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!

Щодо порушення у VIP, покарання до цього могло бути застосовано наступні покарання:
5.4.1. "Провокація флуду" - Заборонено провокувати флуд у чаті | Мут 45 хвилин
5.4.2. "Підтримування флуду" - Заборонено підтримувати флуд у чаті (наприклад, разом з усіма писати однотипні повідомлення). | Мут до 30 хвилин
Щодо причини муту головна адміністрація проведе бесіду.

Щодо видалення доказів, основний акаунт буде заблоковано на 7 днів з моменту отримання блокування, твінк акаунт який отримав блокування за обхід бану буде знято.
Головний адміністратор отримає штраф за некоректне рішення.

Щодо розв'язання проблемних питань, ЗГА допомагав вам вирішувати питання щодо битви за картель, в той час було відмовлено більшості кланам в поданих заявках через низький актив.

Щодо покращень покращення які формуються передаються та розглядаються, щодо змін годин нападу вони були змінені, та додатково було запущено Червоні зони де ви можете здійснювати перестрілки тощо.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі