Відмовлено ГА, ЗГА ця скарга для КП!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

🥷Senior🥷

Поважний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
317
Реакції
223
Бали
63
1. Нікнейм адміністратора: SERVER
2. Особистий нікнейм: Хеккі Овнярд [128312]
3. Суть скарги:
Вітаю. Шановний Керівник проєкту,

Прошу переглянути покарання, призначене мені за пунктом 11.4 щодо нібито взаємодії основного акаунта з твінк-акаунтом.

Пояснюю ситуацію детально:

1. Я самостійно зловив віллу, використовуючи лише стандартні ігрові можливості.
Без жодних сторонніх пз.

2. Під час перебування у voice з ГА, він сказав, що з відкладом вроді би все добре, і якщо потрібно, можна буде додатково зв’язатися для уточнення.

3. Лише після цього у мене з’явився покупець на віллу.
Я продав віллу іншому гравцю, а його друг скинув гроші на мій основний акаунт.
Покупець не міг взяти віллу напряму, бо у нього не було слотів для другої вілли, тому довелося передати її його другу. Це була імпровізація, щоб угода відбулася правильно.
Я не знав, як передати віллу з твінк-акаунта на основний, бо це могло вважатися махінацією, якби я передав іншій людині а вона мені на основний акаунт.
На твінк-акаунті я не міг прокачувати рівень, бо не було часу грати далі, а продати віллу потрібно було терміново, оскільки оренда 100к та я не граю активно на 01 сервері.
Також ситуація в нашій країні проблеми з світлом та зайти до гри пограти дуже важко бо коли включають світло треба робити другі страви а не грати в гру.
Передача сталася через неуважність мене та покупця, а не навмисно.

4. Всі дії були чесними та прозорими, не порушували логіку гри і не мали на меті обійти правила.

5. Прошу також звернути увагу, що правило 11.4 є маловідомим серед гравців, і подібні непорозуміння виникають через його недостатню популярність та невелику обізнаність користувачів.

Прошу скасувати блокування акаунта та конфіскацію майна, оскільки застосування бану на 31 день є несправедливим і базується на неправильному трактуванні подій.

З повагою,
Хеккі Овнярд

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1000036652.jpg

5. Дата походження: 18.11.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Перевіривши інформацію, узявши відкати від гравців на зльоті, виношу вердикт:
1) Покарання видано за пункт 11.4 - тому що віллу Ви придбали на твінк-аккаунті, а гроші передали через 3х лиць на основний аккаунт
2) Усі фрапси гравців показали багоюз з Вашої сторони. Що заборонено на зльоті. Через що, Ваш аккаунт може бути заблокований на ще більшу кількість днів.

Покарання видано вірно. Та втручання Керівника в цю ситуації не потребує. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі