Зачинено ГА/ЗГА •2 продовження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝓝𝓪𝓼𝓽𝓾𝓼𝓱𝓪 ♡

♡ Коли ми разом нас не здолати ♡
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
375
Реакції
231
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Соля Міллер
  2. Особистий нікнейм: Настюша Марс
  3. Суть скарги: хочу зауважити слова ГС неоф «Ви отримали покарання у вигляді догани, за неактив першого тижня сезону, ви продовжили наступного тижня сезону те ж саме» Тобто, то що було взагалі в минулому сезоні рахується за цей сезон, то як? Чи 2 тижні просто пішли в повітря? Догана клану була видана 11.10, цей сезон закінчився 1.11. Таким чином поки це все вирішується, 2 клани що зараз на картелі беруть і кидають нам битви, ми не знаємо, чи потрібно нам їхати чи ні, хочу щоб за ці дні нам не видавали покарання так як відповіді ще точної немає.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут Тут 2
  5. Дата походження:

Соля Міллер

𝒮𝑜𝓁𝓎𝒶 ℳ𝒾𝓁𝓀𝒶
Активний гравець
Реєстрування
6 Лис 2023
Дописи
852
Реакції
160
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Соля Міллер
  2. Особистий нікнейм: Настюша Марс
  3. Суть скарги: хочу зауважити слова ГС неоф «Ви отримали покарання у вигляді догани, за неактив першого тижня сезону, ви продовжили наступного тижня сезону те ж саме» Тобто, то що було взагалі в минулому сезоні рахується за цей сезон, то як? Чи 2 тижні просто пішли в повітря? Догана клану була видана 11.10, цей сезон закінчився 1.11. Таким чином поки це все вирішується, 2 клани що зараз на картелі беруть і кидають нам битви, ми не знаємо, чи потрібно нам їхати чи ні, хочу щоб за ці дні нам не видавали покарання так як відповіді ще точної немає.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут Тут 2
  5. Дата походження:
Вітаю, розглянувши вашу скаргу та надані докази, зроблено висновок - справді була допущена помилка та не видане покарання за неактив цього сезону.

Клан MarsFamQ отримує догану за неактив впродовж першого тижня сезону (20.10-25.10).

Битви за території можете не відігрувати,оскільки було оголошено про зняття вашого клану з картелю (01.11).

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,062
Реакції
845
Бали
253
Вітаю.

ГС Неоф надала відповідь
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі