Відмовлено ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лис 2023
Дописи
98
Реакції
34
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Кирилл Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Вільям Стоун
  3. Суть скарги: Я перебував на території військової частини з своїми товаришами, ми вдало його відбивали та дійшли до Казарми. Оскільки ми непорушуємо правил, ми стояли чекали поки держ. службовці відбудуть час беребування на подвірї в розмірі 15 секунд. Поки ми чекали протягом 10 секунд у мене скінчилася зброя м4, яку я використав перед цим. Я стояв і не міг її дістати оскільки є кд в грі на діставання зброї. Згодом по мені почав стреляти держ. службовець я дістав зброю та почав стріляти по ньому у відповідь і вбив його, після чого мене садить у деморган даний адміністратор, по причині 2.4. Я взагалі не розумію до чого тута було вказане це порушення оскільки: 2.4. Нападати на територію військової частини, якщо у вас немає зброї. | Деморган 60 хвилин. З того моменту я вже хвилин як 10 був на території вч, на котру нападав зі зброєю. Прошу Вас розглянути відеозапис даного адміністратора, і пояснити адміністратору, що він був неправий, оскільки звичайних гравців він не чує, можливо почує ГА. Даний адміністратор взагалі не є компетентний для своєї посади на мою думку, оскільки після спроби дізнатися причину свого покарання, я почув тільки: 'Ви нормально себе поводьте, бо зараз я вас замучу'. Як з'ясувалося, то неадекватна поведінка для цієї людини, це коли до нього звертаються на ТИ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):опа
  5. Дата походження:30.01.2025

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розглянувши Вашу скрагу, можу винести наступний вердикт:
Покарання видано доцільно. Ви б могли дістати зброю завчасно.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі