Відмовлено ГА|ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
10
Реакції
7
Бали
6
Вік
25
1. ГА/ЗГА
2.Кирило Дідуськин
3. Шановна адміністраціє!

Звертаюся до вас із проханням про амністію або, хоча б пом’якшення мого покарання, якщо це можливо. Раніше я не подавав скарг за чіти, оскільки, згідно з правилами, за це передбачався лише перманентний бан акаунтів і я розумів що це було заслужено. Однак, чомусь тільки зараз, майже через рік, мені видали бан за серійником, хоча я не знайшов такого правила що за це дають бан серійника.

Я граю на цьому проєкті ще з літа 2022 року. Пам’ятаю, як щодня перед його виходом стежив за Telegram-каналом розробників і з нетерпінням чекав нових скріншотів з майбутньої гри. Важко передати словами, скільки вражень і емоцій мені подарував цей проєкт. Кожен раз коли я переходив на другі проекти, я завжди повертався в Ukraine GTA.

На жаль, я припустився помилки — використав чіти, піддавшись спокусі. Спочатку зайшов на 04 сервер, де мене одразу забанили, потім спробував 06, і там мене також швидко заблокували. Після цього я покинув проєкт і не грав усе літо 2024 року. Восени вирішив повернутися та почати все з чистого аркуша.

Я провів у грі два дні, аж раптом мене телепортував до себе ГА 03, викликав на перевірку й виявив у мене залишки чітів. Я забув їх видалити після літнього використання, але не використовував їх у грі, бо знав, чим це закінчується. Проте мене все одно заблокували. Я намагався оскаржити бан, пояснивши ситуацію, але отримав відмову — мені повідомили, що оскарженню він не підлягає.

Після цього я почав грати на 02 сервері, і ось уже три місяці не отримував навіть жодних підозр в свою адресу.

Щиро прошу вибачити мене за мою нерозважливість. Я не хочу завершити свою історію в улюбленому проєкті таким чином, адже він став для мене по-справжньому важливим.

Сподіваюся на ваше розуміння та другий шанс.

З повагою, Кирило Дідуськин
4.
5. 02.02.2025

Вкладення

• image.png
    image.png
    1.2 Mб · Перегляди: 52
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі