Розглянуто ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Дилер
  2. Особистий нікнейм: Гатило Хард
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановна адміністрація!
    Вчора о 19:17 у мене конфіскували бізнес, а саме АЗС№98, я у дану гру заходжу рідко, так само заходжу на дс канали або форум відповідно. З якої причини у мене забирають бізнес, на який було зароблено чистою роботою, ще з відкриття сервера. Є дуже багато бізнесменів які також грають рідко і заходять забрати фінку, але у них без причин забирають їхню АЗС на яку вони довго працювали, так я розумію що це судова система, але ж, все-таки, це трішки не розумно, це вже мій 2 суд, і на 1 суд я заплатив штраф, якщо не помиляюсь, то 3 кк, чому не можна збільшити штраф у 2 рази й посадити у деморган на 2 години, для чого забирати бізнес. Також мені виписали штраф у 10 кк, я не збираюсь його виплачувати, оскільки у мене вже забрали АЗС, якщо мені випишуть ще один суд, і посадять у деморган на 17 годин, мій онлайн на 06 буде зменшений до 0.
    Дякую за розуміння, якщо можливо, прошу вернути бізнес, і виписати штраф у 2 рази більше або ж у 3.
    Також хочу повідомити, оскільки я заходжу дуже рідко у дс канал 06 і форум, можна було написати у лічні повідомлення, і повідомити про суд.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1740584583192.png
  5. Дата походження: 26.02.2025

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю, зв'яжіться зі мною в discord - kovalevskui
(Обирайте 'Повідомлення' для швидкого зв'язку)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі