Відмовлено ГА\ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Матян Лютейший

Поважний гравець
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
225
Реакції
121
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Скакун
  2. Особистий нікнейм: Матян Тюбикович (1028)
  3. Суть скарги: Оскарження та вибачення від імені клану [MARVEL

Шановна адміністраціє !

Ми, учасники клану MARVEL, щиро звертаємось до вас із проханням переглянути рішення щодо видаленню клана за жалоби на форумі за ПП битв за территорії .
    Я надавав все щоб мій клан був в топах та ми вирішили пойти на картель. Я дуже вибачаюсь що я не слідкував над своїми людьми які нне вели відкати під час территорій бо в них були слабки пк та вони не могли вести відкати .
    Ми поважаємо встановлені правила та підтримуємо чесну ігрову атмосферу. Та я перш ніж наступний раз вступати на картель - ще раз подумаю 100 разів кого мені слід брати щоб були відкати .

Просимо вас ще раз переглянути ситуацію і, якщо можливо, пом'якшити покарання або надати нам шанс виправити ситуацію.
    Дякуємо за вашу увагу, працю та справедливий підхід до спільноти.

З повагою,
    Матян Тюбикович
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 19.07.2025

Вкладення

• Снимок экрана 2025-07-19 182049.png
    Снимок экрана 2025-07-19 182049.png
    19.8 Кб · Перегляди: 67

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, було уважно переглянуто історію покарань Вашого клану спільно з ГС та ЗГС Неофіційних організацій. Момент щодо надання шансу міг мати місце, але є фактори, які вплинули на рішення все ж таки видалити клан, а саме:
  • Першу догану клан отримав 27 квітня, більше місяця Ви не подавали заявку на зняття покарання, терміни говорять самі за себе.
  • Картель Ви зайняли вперше, але за дії складу відповідає лідер, Ваша задача ознайомити склад з правилами, навчити та проконтролювати. Тим паче, перед встановленням на Картель. Не дивлячись на це, після видачі першого попередження завжди є шанс на виправлення, але на жаль ситуація залишилась такою ж, порушення за одними і тими ж правилами, тобто роботи над проблемою не було проведено.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі