Відмовлено ГА//ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Айрес Шухевич

Поважний гравець
Реєстрування
11 Сер 2023
Дописи
66
Реакції
108
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Саша Енжинов
2. Нікнейм адміністратора: Ваня Мейсон
3. Суть скарги: Мої вітаня. Адміністратор видав покараня згідно правил 6.2 - 6.13. Розглядаючи скаргу від гравця можливо досить адекватно операючись на базові RP ситуації та правила проекту зрозуміти, що :

1) 6.2 "DM" нанесеня шкоди без вагомої причини гравцю - У даній ситуації я (Саша Енжинов) наздоганяючи гравця із Ворожого клану замітив, що з боку мене біжить Офіційний орган із 100% наміром затриманя "мене" - досить зрозуміти намір операючись на без переривний бистрий біг у мою сторону із доставаням Тайзера! Я як бандит заради запобіганя арешту одразу почав перестрілку ( Із Працівником Держ.Орг. ) тому це не являється DM.
Висновок: 6.2 видано не вірно.

2) 6.13 PG супергерой - одне тільки запитання де на відео видно перестрілку між мною та 2-ма чи більше особами? PG тут взагалі неумісне!
Висновок: 6.13 видано не вірно.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 01.12.2025

Рінат Ахмєтов

Енергійний!
Реєстрування
23 Тра 2024
Дописи
223
Реакції
100
Бали
88
Вітаю шановний гравець !
Ознайомившись с Відео доказами виношу вердикт :
6.2 "DM" нанесеня шкоди без вагомої причини гравцю Видане Вірно !

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин Видано Вірно!
але є приміка :
1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.
Приклад: Якщо три (і більше) гравця відкривають вогонь по одній особі, то ця особа може відбиватись. Особа вправі дістати зброю та почати стрільбу у відповідь.

Покарання Видано Вірно !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі