Розглянуто ГА , Спец.Адмін та інші.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Психо Бархатная

Поважний гравець
Реєстрування
6 Бер 2024
Дописи
108
Реакції
197
Бали
48
Нікнейм адміністратора: ГА, Спец.Адмін та інші.
Особистий нікнейм:Ванесса Овнвайб
Суть скарги:
Шановна адміністрація ,

Я пишу вам із глибоким занепокоєнням щодо діяльності клану GOPNIKI.
Члени клану GOPNIKI систематично порушують правила сервера.
Клан GOPNIKI не обмежується фізичними діями (DM GZ, DM, DB), вони також активно використовують образи та погрози на адресу інших людей. Найбільше хвилююче явище – це їхнє прагнення до помсти та повернення на місце смерті, що призводить до циклу насильства та беззаконня. На них написано на форумі вже достатньо скарг, які вже були розглянуті.
Як ми всі чудово знаємо, що у цього клану є 2/3 догани. Вони знаючи це все одно продовжують порушувати, тим самим доводячи свою безвідповідальність та неадекватну поведінку.
Вони не цінують свій клан, якщо навіть після доган продовжують порушувати правила сервера.
Коли вони побачили дані скарги на них, то вони почали звинувачувати людину, а саме Мішаню Овнвайб і його клан VAYB, в тому, що він зливає їх клан і за це його потрібно покарати.
Я маю свою думку щодо цього, повторю слова Мішані Овнвайб: «Якщо клан GOPNIKI систематично порушує правила сервера, то чому я не повинен заливати скарги на форум?» , вважаю , що він має рацію у цій ситуації , оскільки клан знає , що в них вже є 2/3 доган , але клановців це не зупиняє.
Так само після масових порушень з боку цього клану, вони вирішили, що зможуть уникнути покарання тим, що просто видаляють весь склад клану.
Я вважаю, що ви повинні вкотре розглянути всі скарги на них і не залишити їх безкарними.
Прошу вас вжити негайних заходів для запобігання подальших інцидентів і покарати винних.
Я сподіваюся на ваше розуміння у цій ситуації. Нижче я додам посилання на їх порушення.

Дякую за увагу! Чекаю вашої відповіді

Докази:https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Масові-Порушення-від-клану-gopniki.159430/
Дата: 21.04.2024

Рафаель Тоширо

Центральна Україна
BANNED
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
1,534
Реакції
802
Бали
213
Вітаю.
Клан поніс покарання за свої дії по причині 3 - 3 доган.
Розглянуто!​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі