𝕿𝖗𝖎𝖌𝖊𝖗
Отаман
- Реєстрування
- 16 Лис 2024
- Дописи
- 98
- Реакції
- 32
- Бали
- 33
- Нікнейм гравця: Капа Потужний
- Особистий нікнейм: Зейн Мака
- Суть скарги:Вітаю шановні адміністратори та ГА Віктор Миколайович. Вчора сталася неприємна ситуація, коли мені мої знайомі з іншого клану скунули скріншот, де на демці мій соклановець Капа Потужний продемонстрував моє фото. Хочу зазначити що дозвіл на розповсюдження мого фото я нікому не давав і навіть більше того в соц мережах та на аві його навіть не виставляю. Недавно я вмикнув вебку при розмові з друзями, та один з них заскрінив. Якимось чином Капа роздобув моє фото й почав його демонструвати іншим а це згідно правила 7.1. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Перманентний бан / Чорний список UKRAINE GTAПримітка: не вважається порушенням, поширення інформації не в офіційних соцмережах UKRAINE GTA, яку добровільно надав гравець.
При особистій розмові в войсі дс де була присутня лідер нашого клану Вікі Альт гравець запропонував уладити даний інцидент грошовою компенсацією, а саме виплатити певну суму ігрових гривень. Я погодився на компенсацію, але по закінченні розмови в войсі в особистих повідомленнях гравець відмовився платити компетенцію. Тож згідно правил прошу видати йому покарання без права оскарження, адже я не можу та не хочу таке пробачати. Для мене це неприємно. Гравець поширив моє фото, яке я б взагалі не хотів би комусь показувати.
На відео чути що гравець признає що він поділився фото (тайм код 00:30 - 00:50)
Докази самого злиття фото надам в особисті повідомлення ГА. - Докази (скріншот/відео): Тиць
- Дата порушення: 29.04.2025