Відмовлено ГА//перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гарри Гудини

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Гру 2025
Дописи
70
Реакції
59
Бали
23
1. Ваш нікнейм: 11895
2. Нікнейм адміністратора: ЗГА, слід орг
3. Суть скарги:
Хочу, щоб скаргу переглянув ГА, оскільки ЗГА дала дуже коротку та некоректну відповідь: «покарання видано вірно». Кому саме видано покарання і за що, якщо скарга стосується другої теми?
Сподіваюсь на пояснення дій адміністратора Тимофія Черненка, який виступав у ролі напів/адміністратора в момент проїзду БП. Його нікнейм і персонаж не були видимі, тому з РП-сторони я відігрував це як звичайну зупинку автомобіля.
Надалі ви можете ознайомитися з відеодоказом. Також ще раз ставлю питання: що адміністратор, який слідкує за держ орг, робив на захопленому БП зі сторони неоф орг?
Зі сторони РП персонажа порушення: 6.18. «Перетяг RP ситуації», тайм-код 01:08–01:11.
Зі сторони ННРП — втручання в РП процес з боку адміністратора.
В любому випадку адміністратор повинен понести покарання згідно ПП Ukraine GTA 4.4 за пунктами вище.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Тимофій-Черненко-втручання-в-рп.377153/#post-1507835
5. Дата порушення: 09.03.2026

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,828
Реакції
2,036
Бали
253
Вітаю, покарання Вам було видане за РК, переглянувши повні відео від адміністратора.
Що стосується перетягу РП та іншого - я не помітив цього на відеозаписі. Порушень зі сторони адміністратора немає

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі