Оскаржено ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Глебасик Капоне

Шановний гравець
Реєстрування
27 Бер 2024
Дописи
111
Реакції
43
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: ГА
  2. Особистий нікнейм: Глебасик Мака
  3. Суть скарги: Доброго дня шановний головний адміністратор! В мене забанили спочатку на 14 а потім перевидали на 7 днів, за те що в мене фрапс погано записався, А саме записався темний екран зі значком Ukraine gta, Наскільки мені відомо це не є моя вина а є Баг гри. Я був свідком багатьох ситуації коли гравці при ловлі якогось бізнесу або майна не були в змозі взагалі при доставити відео відкат, натомість я був впевнений що в мене з цим все в порядку. Після того як виявилось що не все в порядку, мені сказали що ЗГА Не в змозі в таку годину зайти в гру і забрати в мене бізнес, для того мене за банили але невдовзі після перевірки розбанять! Шановний пане Головний Адміністратор! Прошу передивитись мою скаргу ще раз, і зняти мені покарання, а саме Прошу забрати у мене бізнес та виставити на аукціон. Прошу розбанить мене, і компенсувати кошти витрачені на купівлю бізнесу який виставлять на аукціон! Прошу Віктор Миколайович звязатися зі мною в діскорд nikegx
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 22.020.2025

Вкладення

• Screenshot 22.02.2025 0_18_13.png
    Screenshot 22.02.2025 0_18_13.png
    1.4 Mб · Перегляди: 39
Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи ваше каяття зніму блокування на перший раз, у майбутньому налаштуйте фрапс задля уникнення подібних ситуацій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі