Розглянуто ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Валерія Картель

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2025
Дописи
72
Реакції
132
Бали
88
1. Ваш нікнейм: 95002

2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська

3. Суть скарги: Вітаю, шановна Ксеніє) Хотіла б отримати роз'яснення, на якій підставі мій нікнейм був визнаний NonRP. Мене дивує така позиція, адже на сервері велика кількість гравців використовує нікнейми, які виглядають не менш нестандартно, проте до них аналогічні заходи не застосовуються. З цим нікнеймом я граю на сервері вже понад рік. Більше того, він свого часу був обговорений з адміністрацією, і жодних заперечень щодо нього не виникало. Також із цим нікнеймом я понад три місяці перебувала на посаді заступника лідера МОЗ, а згодом більше ніж пів року займала посаду лідера. За весь цей час від старшої адміністрації не надходило жодних зауважень чи вимог змінити мій нікнейм. Тому мені незрозуміло, чому лише зараз він раптом став вважатися NonRP. Окрім цього, коли я перебувала на керівній посаді, адміністрація завжди повідомляла лідерам або їхнім заступникам про гравців із нікнеймами, які не відповідали правилам. Таким гравцям надавався певний термін для зміни нікнейму, і лише після цього могли застосовуватися відповідні заходи. У моєму ж випадку жодного попередження або вимоги змінити нікнейм я не отримувала. Виходить, що рішення було прийняте без надання мені можливості усунути нібито порушення, хоча раніше саме така практика застосовувалася до інших гравців. Тому прошу надати чітке пояснення, чому мій нікнейм, який понад рік не викликав жодних претензій, зараз був визнаний NonRP, а також пояснити, чому до мене не було застосовано той самий порядок попередження, який використовувався щодо інших гравців.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ...

5. Дата порушення: 09.07.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,457
Реакції
749
Бали
253
Вітаю

Ваш нікнейм «Валерія Картель» не відповідає вимогам до RP-нікнеймів. Прізвище «Картель» не є прізвищем фізичної особи, а є назвою організації, тому не відповідає пункту 3.4 правил сервера.

Те, що ви тривалий час грали з цим нікнеймом і раніше до нього не було зауважень, не означає, що він відповідає правилам. Якщо порушення було виявлено лише зараз, адміністрація має право вимагати змінити нікнейм.

Щодо інших гравців - кожен випадок розглядається окремо. Якщо ви вважаєте, що чийсь нікнейм також не відповідає правилам, можете повідомити про це адміністрацію, і він буде перевірений.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі