Максим Блатной111
Новий гравець
- Реєстрування
- 27 Кві 2026
- Дописи
- 22
- Реакції
- 0
- Бали
- 6
ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ
Статус: OPEN
Дата відкриття: 11/05/2026
Головний слідчий: Максим Блатной
Слідча група: Максим Блатной
ОПИС
Я Майор НПУ Максим Блатной займаючись своїми справами біля участку Після цього інший громадянин відкрив по мені вогонь після чого мене було госпіталізованя до МОЗ Києва
Іʼмя: Андрій Власко
Рапорт про виявлення ознаків злочину
Опис
Я майор НПУ Максим Блатной займаючись своїми справами біля участку Після цього інший громадянин відкрив по мені вогонь після чого мене було госпіталізованя до МОЗ Києва
Документація
2. На підставі наданої інформації прошу Слідчій Орган зафіксувати крімінальну справу за фактом злочину перебачено статею 31 КК Подільського Краю.
ГСУНаціональна Поліція України // Київ
Подільский Край
Максим Блатной
Підпис: M.B
ПОСТАНОВА
про внесення відомостей до реєстру досудових розслідувань
та початок досудового розслідування
11 травня 2026 р.
Я Майор НПУ заст. кер. ГСУ Подільского Краю розглянувши рапорт про виявлення ознак кримінального правопорушення від
11.05.2026
ВСТАНОВИВ:
Що займаючись своїми справами нікого не провокуючи та не розвивавши конфлікт Був вбитий громадянинов та був госпіталізований.
До матеріала долучено запис з боді-камери, який підтверджує відкриття вогня у сторону працівників НПУ
У діях вказаної особи вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями 31 КК Подільського Краю.
ПОСТАНОВИВ:
Постанова
Було доведено провину підозрюваного
З подальшою передачею до суду.
Статус: OPEN
Дата відкриття: 11/05/2026
Головний слідчий: Максим Блатной
Слідча група: Максим Блатной
ОПИС
Я Майор НПУ Максим Блатной займаючись своїми справами біля участку Після цього інший громадянин відкрив по мені вогонь після чого мене було госпіталізованя до МОЗ Києва
ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Андрій Власко
Статус: На Свободі.
Додаткова інформація: -
Відео з боді камери
Хід Розслідування
Процесс...
ГСУ
Національна Поліція України // Київ
Подільский Край
Максим Блатной
Рапорт про виявлення ознаків злочину
Опис
Я майор НПУ Максим Блатной займаючись своїми справами біля участку Після цього інший громадянин відкрив по мені вогонь після чого мене було госпіталізованя до МОЗ Києва
Документація
ГСУНаціональна Поліція України // Київ
Подільский Край
Максим Блатной
ПОСТАНОВА
про внесення відомостей до реєстру досудових розслідувань
та початок досудового розслідування
11 травня 2026 р.
Я Майор НПУ заст. кер. ГСУ Подільского Краю розглянувши рапорт про виявлення ознак кримінального правопорушення від
11.05.2026
ВСТАНОВИВ:
Що займаючись своїми справами нікого не провокуючи та не розвивавши конфлікт Був вбитий громадянинов та був госпіталізований.
До матеріала долучено запис з боді-камери, який підтверджує відкриття вогня у сторону працівників НПУ
У діях вказаної особи вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями 31 КК Подільського Краю.
ПОСТАНОВИВ:
- Внести відомості про вказане кримінальне правопорушення до реєстру досудових розслідувань.
- Розпочати досудове розслідування за фактом відкриття вогня громадяном Анрій Власко
- Долучити до матеріалів кримінального провадження наявні докази, а саме запис з боді-камери.
- Вжити невідкладних заходів щодо встановлення місцезнаходження та затримання громадянина Андрій Власко
- Призначити відповідального слідчого для проведення досудового розслідування.
Постанова
Про передачу справи до Прокоратури
Я Майор НПУ ЗАСТ.КЕР. ГСУ Подільского Краю Максим Блатной розглянувши деталі справ №300
Встановив
У ході проведення слідчиих заходів після зібрання доказівБуло доведено провину підозрюваного
Постановив
Передати Кримінальну справу № 300 на розгляд прокуратури Подільського краюЗ подальшою передачею до суду.